Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
phpBB

Problem z reklama serwera

phpbb

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Spawcio

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:12
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 30.01.2013 00:50

Mam problem w reklamie na swoim forum chodzi mi o te zolte kreski ktore widac na screen wokol dwoch obrazkow. Gdy sciagne obrazek i wstawie to nie ma tego ale jak sam zrobie to jest nie wiem czemu na innych forach jak wstawie to tego nie ma dwa obrazki robione w gimp.

Dołączona grafika
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: phpbb

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych