Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
phpBB

DEBUG MODE

phpbb

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 faraoneks

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:11
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:sosnowiec
Offline

Napisano 28.01.2013 15:15

Witam, mam problem odnosnie napisaniu tematu na forum, wyskakuje mi jak chce jakis temacik napisac takie cos:

Could not obtain post/user information.

DEBUG MODE

SQL Error : 1030 Got error 28 from storage engine

SELECT p.post_id, p.post_time, p.enable_sig, p.enable_html, p.enable_smilies, p.post_edit_count, p.post_edit_time, p.post_username, p.post_approve, p.poster_delete, p.post_edit_by, p.post_parent, p.post_icon, p.user_agent, p.post_attachment, p.post_expire, p.post_marked, u.user_sig_image, u.user_birthday, u.user_from, u.user_regdate, u.user_gender, u.user_aim, u.user_viewaim, u.special_rank, u.user_allow_helped, u.user_avatar_width, u.user_avatar_height, u.user_id, u.username, u.user_level, u.user_jr, u.user_allowhtml, u.user_posts, u.user_allowsig, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_allowsmile, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_avatar, u.user_rank, u.user_viewemail, u.user_website, u.user_email, u.can_custom_ranks, u.user_custom_rank, u.user_session_time, u.user_allow_viewonline, pt.post_text, pt.bbcode_uid, pt.post_subject , ph.th_post_id FROM phpbb_posts p LEFT JOIN phpbb_posts_text_history ph ON (ph.th_post_id = p.post_id) LEFT JOIN phpbb_posts_text pt ON (pt.post_id = p.post_id) LEFT JOIN phpbb_users u ON (u.user_id = p.poster_id) WHERE p.topic_id = 15 GROUP by p.post_id ORDER BY p.post_order, p.post_time ASC LIMIT 0, 15

Line : 852
File : viewtopic.php

Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://www.przemo.org/phpBB2/


Nie wiem o co chodzi, w czesniej tez mialem taki blad, ale jak pobralem nowe pliki wlasnie z www.przemo.org to mi sie ten blad naprawil i teraz mam to samo robie tym samym sposobem i nic dalej mam ten sam blad proszę o pomoc. daje duzooo plusików +++++++++++++++++++++
  • +
  • -
  • 0

#2 adif11

    Wszechpomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 19
Początkujący

  • Postów:357
  • Imię:adrian
  • Lokalizacja:szczecin
Offline

Napisano 29.01.2013 08:56

Pokaz libijke w ktorej jest blad

Wysyłane z mojego MB525 za pomocą Tapatalk 2

Zapraszam Serdecznie Na Cod Mod'a [401 lvl]

b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_000000_000000.png


#3 Mr. Pawlak

    Wygrałeś talon na kurwę i balon

  • Power User

Reputacja: 936
Master

  • Postów:1668
  • GG:
  • Lokalizacja:Mongolia
Offline

Napisano 31.01.2013 16:41

https://przemo.org/p...pic.php?t=67123
https://przemo.org/p...ic.php?t=117573
https://przemo.org/p...pic.php?t=77646
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: phpbb

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych