Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Usunięcie 0 z odliczania..


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Koniarek

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 28
Życzliwy

  • Postów:250
  • Imię:Filip
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 28.12.2012 23:25

Siemka mam taki kod:

public rakiety(id){
new <img src='http://amxx.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/haha.gif' class='bbc_emoticon' alt='xD' /> = floatround(halflife_time()-wait1[id])+player_intelligence[id]/32
new czas = 7-<img src='http://amxx.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/haha.gif' class='bbc_emoticon' alt='xD' />;
if(halflife_time()-wait1[id] <= 7){
  client_print(id, print_center, "Musisz poczekac %d", czas)
  return PLUGIN_CONTINUE;
}				  
else{
  if(is_user_alive(id)){
   StworzRakieteSklep(id)
  }
  wait1[id]=floatround(halflife_time())
}
return PLUGIN_HANDLED
}

I jak użyję Nóż + R to odlicza do 1 i pokazuje się 0 a chciałbym aby po 1 było od razu 7 nie 0 :P

#2 Koniarek

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 28
Życzliwy

  • Postów:250
  • Imię:Filip
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 30.12.2012 23:16

@REF

#3 dog_1

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 23
Życzliwy

  • Postów:150
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 30.12.2012 23:26

A jakby tu
new czas = 7-<img src='http://amxx.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/haha.gif' class='bbc_emoticon' alt='xD' />;
zwiększyć o 1
new czas = 8-<img src='http://amxx.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/haha.gif' class='bbc_emoticon' alt='xD' />;
to cel będzie osiągnięty ;) I jak zostanie 1s to za 1s wyrzucisz rakietę i nie pokaże się 0 a i 7 sekund minie.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych