Siemanko, zacznę od najważniejszego. Nazywam się Robert, mam 16 lat i pochodzę z okolic Gdańska, mianowicie Tczewa. Interesuję się siatkówką, programowaniem (uczę się) i ogólnie informatyką, również grami.
W CS'a gram około 10 lat, tak, zacząłem gdy miałem 6 lat
Forum amxx.pl znałem już wcześniej, ale dopiero teraz zdecydowałem się zarejestrować. Chcę się szkolić w skryptowaniu, w języku programowania PAWN, w pisaniu pluginów, modyfikacji itp.
Ogólnie nie jestem zbyt dobry (jak na razie) z pisania pluginów, ale staram się jak najlepiej, szybko się uczę.
Posiadam własną, dopiero startującą sieć serwerów Counter-Strike 1.6 (nie będę reklamował, jak co pw )
Jeszcze raz duże elo !
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse
Witam ;) !
Temat rozp.
Bulaj
, 03.12.2012 15:33
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03.12.2012 15:33
Napisano 03.12.2012 16:02
Cześć
Napisano 03.12.2012 16:29
Witaj Robercie.
DarkGL to mój autorytet.
skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować skomplikować
Napisano 03.12.2012 17:21
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Autor tematu zbanowany
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Autor tematu zbanowany
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
DarkGL to mój autorytet.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych