←  Problemy

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

#2problem z przeladowaniem adminow (admini...

• +
  • -
weekendowicz's Photo weekendowicz 24.11.2012

Gdy chce przeladowac adminow wyskakuje

[AMXBans] Blad SQL: nie mozna polaczyc: 'Access denied for user 'coamxban_dd2'@'46.22.175.107' (using password: YES)'
Nie wiem moze przez to nie dzialaja mi admini.

• +
  • -
GwynBleidD's Photo GwynBleidD 24.11.2012

Błąd połączenia z bazą SQL. Upewnij się, że dane do bazy danych są prawidłowe i masz skonfigurowaną bazę tak, aby akceptowała połączenia z Twojego serwera (adres IP serwera lub % dodane do listy dozwolonych hostów w panelu).

• +
  • -

amx_sql_host "co-amxbans.xaa.pl"
amx_sql_user "coamxban_dd2"
amx_sql_pass "******"
amx_sql_db "coamxban_dd2"
amx_sql_table "admins"
amx_sql_type "mysql"
mam tak
a w zdalnym cos tam xD dodalem ip serwera bez portu i %
Kawon (25.11.2012 15:50):
Kod w postach (np. źródło pluginu) umieszczaj w odpowiednich tagach (code/php/spoiler itp), a powyżej 200 linijek tylko w załączniku lub na wklejce.

Edited by Kawon, 25.11.2012 15:49.

• +
  • -

Wina AmxBans'a, podpialem inna baze i to samo

• +
  • -
GwynBleidD's Photo GwynBleidD 25.11.2012

A może wina serwera? Może inne pluginy z bazą danych też nie działają. Pokaż screenshota z panelu bazy danych, gdzie niby wpisałeś IP serwera. Wpisz tam najlepiej %, gdyż na niektórych hostingach SQL się komunikuje na innym IP niż masz serwer (spotkałem się z tym m.in. na GameRangerze) i sprawdź, czy wtedy zagada. Jeśli tak to musisz podać odpowiednie IP, które masz w logach z błędem, w linii którą podałeś.

• +
  • -
Kawon's Photo Kawon 25.11.2012

Automatyczna wiadomość

Ten temat został przeniesiony z forum

AMX Mod X > Problemy

do

Mody > AMXBans > Problemy

• +
  • -
weekendowicz's Photo weekendowicz 25.11.2012

na razie nie mam juz amxbansa poniewaz tak jakby resetnelo sie addons nie wiem jak jak wszedlem na komputer bylo tylko to co jest przy wgraniu amxmod'a teraz jak będę wgrywal amxbans to poprosze kogos i moze ktos jest chetny ?