Oryginalna Nowa Licencja - IP Board Najnow...
jSq
15.11.2012
Gdzie kupię w miarę tanio i legalnie, a jeśli nie to gdzie w ogóle da się kupić nową oryginalną licencję do ipb? Wiem że u dystrybutora ipbpower czy coś, ale tam jest wszystko po angielsku i nie skumałbym zbytnio o co chodzi, a chciałbym kupić aby było same forum i można by było wgrywać dodatki takie jak shoutbox, itp. Co polecicie?
jSq
15.11.2012
dobrze a jak to jest z tą licencją , jak ją raz kupię za 500 zł to na ile ona jest i mogę np zrobić pod nią jedno forum a za jakiś czas inne o innym adresie? Jak to działa?
QuahodronN
15.11.2012
Z tego co widzę to jest ona na 6 miesięcy a odnowienie kosztuje $25.
Licencji możesz używać tylko na jednym forum. Ale np masz moja-nazwa1.pl to po usunięciu jej z moja-nazwa1.pl będzie mógł ją wgrać na moja-nazwa2.pl. Ale nie jestem pewien.
Licencji możesz używać tylko na jednym forum. Ale np masz moja-nazwa1.pl to po usunięciu jej z moja-nazwa1.pl będzie mógł ją wgrać na moja-nazwa2.pl. Ale nie jestem pewien.
AztekHQS
16.11.2012
Licencja jest ważna przez 6 miesięcy (support oraz pobieranie i MP)
Jeśli licencja Ci wygaśnie to wygasa Ci dostęp do MP i supportu, ale nadal możesz jej legalnie używać.
Co byś chciał jeszcze wiedzieć ?
Jeśli nie znasz angielskiego, możesz zlecić kupienie licencji tutaj
Jeśli licencja Ci wygaśnie to wygasa Ci dostęp do MP i supportu, ale nadal możesz jej legalnie używać.
Co byś chciał jeszcze wiedzieć ?
Jeśli nie znasz angielskiego, możesz zlecić kupienie licencji tutaj
JaBydlak
17.11.2012
na 1 licencji może działać tylko 1 forum, dopóki działa to forum nie będziesz mógł zainstalować 2 forum na tej samej licencji