Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie odtwarza mi wszystkich roundsound


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Pipus

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:8
  • Imię:Bartek
  • Lokalizacja:Lwówek Śląski
Offline

Napisano 14.11.2012 14:46

Mam problem. Jak gram na serwerze to nie odtwarza mi wszystkich piosenek na koniec rundy, nawet połowy chyba nie odtwarza, poprostu raz gra a raz nie. Myślałem że to wina pluginu ale zmieniłem plugin na easy roundsound ( co wyświetla grany utwór ) i to samo. Wyświetla że niby gra a cisza, ale czasami odtwarza, ale rzadko.
Dodam że wszystkie pliki muzyczne mam w mp3

Użytkownik Pipus edytował ten post 14.11.2012 14:47

  • +
  • -
  • 0

#2 GwynBleidD

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1849
Godlike

  • Postów:3066
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 14.11.2012 15:17

Spróbuj odpalić te utwory ręcznie przez komendę w konsoli:
mp3 play "sound/sciezka/do.mp3"
Jeśli się normalnie odtwarzają to masz jakiś plugin, który próbuje wykonać mp3 stop w tym samym momencie, albo odtworzyć własny plik.
  • +
  • -
  • 1
NIE pomagam na PW. Nie trudź się, na zlecenia nie odpiszę... Od pomagania jest forum.
NIE zaglądam w tematy wysłane na PW. Jeśli są na forum to prędzej czy później je przeczytam. Jeśli mam co w nich odpisać, to odpiszę.
 
1988650.png?theme=dark

#3 Kawon

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 884
Czempion

  • Postów:5165
  • Steam:steam
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Dzierzgoń
Offline

Napisano 14.11.2012 15:19

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum

AMX Mod X > Problemy

do

AMX Mod X > Problemy z pluginami
  • +
  • -
  • 0

DarkGL to mój autorytet.


#4 Pipus

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:8
  • Imię:Bartek
  • Lokalizacja:Lwówek Śląski
Offline

Napisano 14.11.2012 18:39

Nie odtwarza. Te które działają to działają a tamtych nawet ręcznie się nie da odpalić. W czym może być problem? Są w mp3 normalnie. Konwertowałem jeszcze raz i to samo.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych