Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

STEAM UserID Ticket


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Jaguś

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:39
  • GG:
  • Lokalizacja:Świat
Offline

Napisano 15.04.2009 17:36

Witam!
Oo jakiegoś czasu mam problem z serwem wyrzuca wszytki pod takim

Error verifying STEAM UserID Ticket(server was
unable to contact the authentication server)


Dołączona grafika
dowiedziałem się że to błędne opcje uruchamiania.
Może ktoś mi powie co moge zrobić aby wszystko działało jak hulał :-) ?
  • +
  • -
  • 0

#2 bakul. <3

    Wszechmogący

  • Użytkownik

Reputacja: 88
Zaawansowany

  • Postów:612
  • GG:
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 15.04.2009 17:52

Daj restart serwera.

Dopisana linia -autoupdate do polecenia startowego?
  • +
  • -
  • 0

#3 Jaguś

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:39
  • GG:
  • Lokalizacja:Świat
Offline

Napisano 15.04.2009 17:58

Res serwer nic nie działa :-)
Tak Standardowo -autoupdate
  • +
  • -
  • 0

#4 bakul. <3

    Wszechmogący

  • Użytkownik

Reputacja: 88
Zaawansowany

  • Postów:612
  • GG:
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 15.04.2009 20:00

1. Wyłącz Steam
2. Usuń plik clientregistry.blob z folderu klienta
3. Włącz Steam, poczekaj, aż zrobi się update
4. Włącz grę i wejdź na serwer.
  • +
  • -
  • 0

#5 Jaguś

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:39
  • GG:
  • Lokalizacja:Świat
Offline

Napisano 17.04.2009 19:16

Ale To jest wywołane od serwea.
A nie od mojago steam :-)
Coś z serwem trzeba zrobić.
  • +
  • -
  • 0

#6 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 17.04.2009 20:24

Dopisana linia -autoupdate do polecenia startowego?

Spróbuj, wina leży od strony VALVE. Restart serwera pomaga na chwilę.

#7 bakul. <3

    Wszechmogący

  • Użytkownik

Reputacja: 88
Zaawansowany

  • Postów:612
  • GG:
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 18.04.2009 21:34

Ale To jest wywołane od serwea.
A nie od mojago steam :-)
Coś z serwem trzeba zrobić.

Nie powiedziałbym, mi się zdarzyło już kilkakrotnie na jednym serwerze wywaliło ten błąd, a inni nadal grali :/
  • +
  • -
  • 0

#8 Jaguś

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:39
  • GG:
  • Lokalizacja:Świat
Offline

Napisano 19.04.2009 10:10

Hmmm.
Myślę że to błędne ocpje uruchamianie.
Mamy nowego hosta gdzie jeszcze nawet nie ma www. i na wszystkich serwerach tak się dzieje.
To jest REKLAMA !!!
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych