Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z MOTD oraz /vip / odznakami na BF2


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 hard bass

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Imię:Kuba
  • Lokalizacja:Koluszki <3
Offline

Napisano 10.11.2012 21:15

Witam.

Mój problem polega na tym że jak wchodzę na serwer to

1. Albo mam problem z MOTD , zacina się i muszę CTRL + ALT + DELETE
2. Albo jak już wejdę na serwer chcę zobaczyć odznaki jakie mam . Jak wpiszę /menu , wejdę w te całe odznaki wyskakuje mi okienko w którym powinno pisać wszysto o moich odznakach lecz nie pokazują mi sie te informacje tylko MOTD innego serwera lub czarne tło ;/
Tak samo jest z komenda /vip ;/


Kompa mam dobrego po 60 FPS w CS
Net 8 MB

Jedynym problelem może być IE którego mam zepsutego ;./
Nie chce się włączyć po prostu ;/

Szukałem rozwiązania ale nic mi nie pomogło ;/
  • +
  • -
  • 0

#2 spiderman

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:67
  • Lokalizacja:Zakopane
Offline

Napisano 10.11.2012 21:17

Tylko tobie tak się robi czy innym graczom też?

Dołączona grafika


Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika


#3 hard bass

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Imię:Kuba
  • Lokalizacja:Koluszki <3
Offline

Napisano 10.11.2012 21:18

@ UP

Mojemu koledze który gra na tym serwerze działa wszystko jak należy ;/


Może to wina IE ?

Patrzyłem inne poradniki , nie mam takiego programu jak Revelant Knowledge na kompie ;/


@ DOWN

1. Nie mam tego explorera , mam tylko napisanego z małych liter
2. Nie podziałał ten sposób ;/

Użytkownik hard bass edytował ten post 10.11.2012 21:24

  • +
  • -
  • 0

#4 b0xer

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:77
  • Imię:Artur
  • Lokalizacja:gdansk
Offline

Napisano 10.11.2012 21:21

1. Zobacz czy w porocesach masz z duże litery EXPLORER.EXE jak tak to zmień na małe
2. Otwórz wiele kart w mozilli i zamknij kompa, jeżeli spyta się czy zamknąć przeglądarkę to anuluj to
  • +
  • -
  • 0

#5 gangsters

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:74
Offline

Napisano 22.01.2016 17:24

dlatego że program zainstalowany na komputerze to blokuje, miałem taki sam problem.

jesli ktos nadal szuka pomocy, to niech wstawi screen z zainstalowanymi programami z panelu sterowania.

Nie pamietam jak program dokładnie sie nazywa, ale screen mi tu jak najbardziej pomoze.


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych