Nie wiem czy piszę w odpowiednim dziale , ale jest to mój 1 , i jestem na forum od 5 min.
Teraz tak , chodzi mi o przerobienie pewnej klasy. Zmieniłem nazwę klasy z Amadeusz na Majdan
i dałem m4 , lecz nie umiem zmienić jednej rzeczy. Mianowicie : "Zadaje 15+(inteligencja) obrazen wiecej". Nie wiem jak przerobić aby bylo ze zadaje 10+ inteligencja - ( nie chodzi mi o opis

czy może ktoś dla mnie przerobić ? Oto kod :
#include <amxmodx> #include <amxmisc> #include <codmod> #include <hamsandwich> #define DMG_BULLET (1<<1) new bool:ma_klase[33]; new const nazwa[] = "Majdan [Premium]"; new const opis[] = "Zadaje 15+(inteligencja) obrazen wiecej"; new const bronie = (1<<CSW_M4A1); new const zdrowie = 40; new const kondycja = 20; new const inteligencja = -20; new const wytrzymalosc = 20; public plugin_init() { register_plugin(nazwa, "1.0", "amxx.pl"); cod_register_class(nazwa, opis, bronie, zdrowie, kondycja, inteligencja, wytrzymalosc); RegisterHam(Ham_TakeDamage, "player", "TakeDamage"); } public cod_class_enabled(id) { if(!(get_user_flags(id) & ADMIN_LEVEL_F)) { client_print(id, print_chat, "[Majdan [Premium]] Nie masz uprawnien, aby uzywac tej klasy.") return COD_STOP; } ma_klase[id] = true; return COD_CONTINUE; } public cod_class_disabled(id) { ma_klase[id] = false; } public TakeDamage(this, idinflictor, idattacker, Float:damage, damagebits) { if(!is_user_connected(idattacker)) return HAM_IGNORED; if(!ma_klase[idattacker]) return HAM_IGNORED; if(ma_klase[idattacker]) cod_inflict_damage(idattacker, this, 15.0, 1.0, idinflictor, damagebits); return HAM_IGNORED; }