Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
BattleField2

[ROZWIĄZANE] [BF2 1.5.1a] Problem SQl - wczytuje dane..w ogóle nie zapisuje.

battlefield2

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 TecHnoO

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:67
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 10.11.2012 15:11

Mój problem jest taki że nie zapisuje odznak i itp. w sql
mam nadane prawa do połączenia z zewnątrz z bazą.

cvary sql w amxx.cfg



//bf2 zapis
bf2rank_db_host "91.227.122.90" //Host bazy danych
bf2rank_db_user "****" //Użytkownik Bazy danych <nazwa jest inna
bf2rank_db_pass "****" //Haslo bazy danych
bf2rank_db_database "*****" //Nazwa bazy danych

jak robie nvault zapis to tak samo nic nie zapisuje..

Użytkownik TecHnoO edytował ten post 10.11.2012 15:12

  • +
  • -
  • 0

#2 R4inbow

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 17
Początkujący

  • Postów:146
  • GG:
  • Lokalizacja:OT
Offline

Napisano 10.11.2012 21:12

Zmodyfikuj dane do bazy w .sma silnika.
Miałem dokładnie taki sam problem jak ty.
Z cvarów mi nie czytało więc zmodyfikowałem w pliku tego silnika i all działało :)

Pomogłem ? Możesz zostawić mi nagrodę w postaci Like'a :)



b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png


#3 TecHnoO

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:67
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 10.11.2012 21:14

Zmodyfikuj dane do bazy w .sma silnika.
Miałem dokładnie taki sam problem jak ty.
Z cvarów mi nie czytało więc zmodyfikowałem w pliku tego silnika i all działało

mam zrobione tak i nic, d*pa nadal to samo
[BF2] Wczytuje dane...


@edit działa już to cholerstwo.. xD

Możecie close zrobic.

Użytkownik TecHnoO edytował ten post 10.11.2012 21:17

  • +
  • -
  • 0

#4 Ojciec Dyrektor

    papa smerf.

  • Przyjaciel

Reputacja: 476
Wszechobecny

  • Postów:3035
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 10.11.2012 21:25

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Pomoc udzielona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych