Last Man Bets [Wersja Polska]
simivar
13.04.2009
Plugin pozwala na obstawienie na to, który gracz wygra, w zamian dostajemy dodatkowe pieniądze, życie itp.
Instalacja:
lastmanbets.sma do addons/amxmodx/scripting
lastmanbets.amxx do addons/amxmodx/plugins
do plugins.ini dopisać linijkę lastmanbets.amxx
Cvary:
- lastmanbets_overridemenus
Normalnie ustawione jest na: 1. Możesz ustawić to na 0, wtedy osoby z innym menu otwartym (amxmodmenu, wc3 menu, etc) nie zobaczą okna obstawiania. Notatka, od wersji 0.9 jest pewien bug z detekcją menu.
- lastmanbets_defaultbet
Normalnie ustawione jest na: 100. Jest to minimalna liczba kast (jaką można postawić.
- lastmanbets_bettime
Normalnie ustawione jest na: 20 (sekund). Cvar ten ustawia, jak długo menu będzie otwarte - 'stoper' jest u dołu ekranu, wyśrodkowany. Jeżeli dojdzie on do 0, wszystkim, co mieli
Autor:
JGHG
TŁUMACZENIE "Simivar"
Załączone pliki
mgr inż. Pavulon
13.04.2009
I w ogóle jakieś takie nieprzyjemne to tłumaczenie jest
p.s.
jeden user który bawił się w "zabezpieczanie" załączników hasłem źle skończył.
@down
w końcu za całokształt zebrał bana (nie że za załączniki
simivar
13.04.2009
W grze wszystko przetłumaczone (to co ważniejsze), resztę, tzn. komentarze od autora, postaram się przetłumaczyć później... przecież chodzi tutaj o plugin w grze, a nie czytanie go po nocach jako lekturyTłumaczenie niepełne, komentarze prawie w ogóle nie przetłumaczone.
I w ogóle jakieś takie nieprzyjemne to tłumaczenie jest
Dlaczego?p.s.
jeden user który bawił się w "zabezpieczanie" załączników hasłem źle skończył.
SztywnyKGR
13.04.2009
I ja sie tutaj zgadzam z Simivar, bo tak szczerze to Pavulon za bardzo wnikasz w szczegoly ;>W grze wszystko przetłumaczone (to co ważniejsze), resztę, tzn. komentarze od autora, postaram się przetłumaczyć później... przecież chodzi tutaj o plugin w grze, a nie czytanie go po nocach jako lektury
haerde
14.04.2009
SztywnyKGR
14.04.2009
mgr inż. Pavulon
14.04.2009
Wczoraj było jedno pobranie (moje) a ty już się odzywałeś, dziś już są dwa(haerde?) a ty znów swoje.
Jak już ktoś się zabiera za tłumaczenie to niech to robi dobrze (bo używanie translatora przynosi opłakane skutki).
simivar
14.04.2009
Translatora nie używałem, jeżeli tak bardzo wam się nie podoba, to usuń ten temat, mi tam bez różnicy... Chciałem pomóc, ale jak widać 'o wielkiemu adminowi' dogodzić nie idzie. Dziwni jesteście