Niestety nie wiem , czy będę mógł tutaj dać jako taki nazwijmy to silnik gry , ponieważ regulamin zabrania wstawiana skompilowanych pluginów , a sma niektórych gdzieś pogubiłem

Teraz czas na opis samej modyfikacji :
Global Terror MOD
Jest to dosyć duża i bardzo złożona modyfikacja składająca się z kilku trybów gry oraz specjalnie przygotowanych map.
Pierwszy tryb gry to okupacja
Są dwie drużyny ( Ct i TT ) . Aby wygrać na mapie należy zająć dostateczną ilość flag , które są umieszczony na mapie w tak zwanych "punktach strategicznych" . Im więcej mamy flag tym szybciej zwyciężymy . Dążymy to tak zwanej dominacji przecinika .
Dla utrudnienia gry dodano mgłę , granatnik oraz możliwosć leczenia kolegów z drużyny.
Mapy nie są skomplikowane oraz trochę "amatorskie" ale to dlatego , że nie robiłem ich w VHE .
Mapy wszystkie do tego trybu mają "index" gt_
Drugi tryb to oblężenie
Tutaj natomiast celem terrorystów jest zajęcie jednej flagi należącej do CT przed upłynięciem czasu . TT cały czas się odradza z ekwipunkiem , natomiast CT ma jedno życie. CTmusi obronić flagę przed TT przez określony czas.
Jest możlwiwość leczenia kolegów z drużyny oraz także dla utrudnienia występuje mgła .
Mapy wszystkie tego trybu mają "index" ob_
Tryb anarchia ( w trakcie realizacji )
Jest al'a death match , aczkolwiek każdy gracz z TT jest zdany tylko na siebie . Musi po prostu zostać jako ostatni na mapie .
CT ma stłumić bunt .
Mapy przyjmują "index" ana_
Pozostałe rzeczyw sprawie modyfikacji :
- statystyki są cały czas sumowane ze wszystkich map podczs gry do nVault
- dodałem zapis exp'a symboliczny ,który mapo prostu pokazać poziom doświadczenia / stażu w grze .
Dla serwerów :
- znalazłem plugin wyświetlający w HUD top x serwera kontrolowane c'varem
- opracowywany jest klient , aby zaoszczęsdzić na wysyłaniu plików itp.
Apropo ...
Wspomniałem , że jest już klient w wersji beta ? Jeżeli nie to piszę teraz .
Wszystkie próby przy tworzeniu mod'a podejmowalem nie na serwerach tylko u siebie na Pc . Stąd narodził się pomysł stworzenia klienta całego tej modyfikacji .
Wiem , żenie każdy jest skłonny od razu pobierać 700 Mb plików , więc dokonałem alternatywy :
- jeżeli ktoś chce grać na zwykyłym swoim CS
- pobrać nowe klienta gry
Dla tych pierwszych od razu mówię , że osoby , które postanowiąto zrzucić do siebie na serwer nie dadzą wam w 100% wszystkiego co oferuje modyfikacja , ponieważ jest to dużomodeli , a niektóre mapy przekraczają 4 Mb wagi, więc na pewno gra będzię taka jak dla tych co postanowią pobrać .
Dla tych co zdecydują się pobrać lub byliby zainteresowani , aby ich serwery korzystały z klienta gry byłbym wstanie podjąć współpracę na jakieś unikalne rzeczy - na pewno ten klient będzie cały czas aktualizowany .
Tutaj są fotki z pierwszego kienta beta .
http://www.facebook....=1&l=158fb214c8
Proszę administrację o obiektywne podjeście do tego tematu jeżeli nabroiłem