Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

problem z mapami .


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Malp3

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:14
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 19.10.2012 21:34

witam . mam problem . 1 mapa laduje sie pieknie , ale juz nastepna w nieskonczonosc ,
takze mam problem z zaladowania kazdych map speedrun . hELP !
  • +
  • -
  • 1

#2 ntiger

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:47
  • Imię:O.....
  • Lokalizacja:UK
Offline

Napisano 19.10.2012 21:50

Wyłączaj pluginy po kolei. Tez tak kiedys miałem i tez z SR ;d

#3 MiksusQ

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Ostrów Mazowiecka
Offline

Napisano 19.10.2012 22:07

aleee ładuje się, to znaczy:
na zmianę czeka się długo i ekran "pływa",
podczas ładowania paska drugiej mapy ?Zrób jak kolega wyżej powiedział metodą prób i błędów, wyłączaj pluginy każdy po kolei i zobacz czy nie jest to, którymś spowodowane

Użytkownik MiksusQ edytował ten post 19.10.2012 22:08


#4 Malp3

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:14
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 20.10.2012 11:17

Mapy sie nie chca zaladowac ; / . Zmiana mapy przez amxmodmenu , i lag serwa i sie wylacza.
a jak daje polecenie startowe z mapa speedrun to dziala .

Dobra , juz doszedlem jaki blad robilem. do zamkniecia .
  • +
  • -
  • 0

#5 Gość_21977_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 20.10.2012 17:35

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Temat zamknięty na prośbę użytkownika.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych