[CoD Stary] Pytanie 2 Klasy i 3 Itemy
Najlepsza odpowiedź
dasiek
19.10.2012 19:43
Możesz dodać sprawdzanie czy Gracz ma klasę/item i dodać Funkcje odpowiadającą za Teleport, osołomienie i niewidzialności i inne w publicu UzyjPrzedmiotu - ew w CmdStart dać sprawdzanie guzika IN_USE i to samo. Ale w UzyjPrzedmiotu byłoby lepiej.
Przejdź do postu
Jamdzam
19.10.2012
Mam pytanie odnosnie
1). jak zrobic klase ktora na klawiszu "E" ma dystansowe oszoloniemie (raz na runde)
z tego tematu:
http://amxx.pl/topic/71751-klasa-csi/
2). oraz klase ktora na klawiszu "E" posiada 5 sec niewidzilnosci (raz na runde)
i itemy
3). na klawiszu e Oszolomienie (raz na runde)
4). oraz na klawiszu e 5 sec niewidzialnosci (raz na runde)
5). Teleport (teleportujemy sie tam gdzie najedziemy celownikiem raz na runde pod klawiszem E)
jak ktos wie proszę o pomoc
za pomoc daje +
Użytkownik Jamdzam edytował ten post 19.10.2012 18:56
1). jak zrobic klase ktora na klawiszu "E" ma dystansowe oszoloniemie (raz na runde)
z tego tematu:
http://amxx.pl/topic/71751-klasa-csi/
2). oraz klase ktora na klawiszu "E" posiada 5 sec niewidzilnosci (raz na runde)
i itemy
3). na klawiszu e Oszolomienie (raz na runde)
4). oraz na klawiszu e 5 sec niewidzialnosci (raz na runde)
5). Teleport (teleportujemy sie tam gdzie najedziemy celownikiem raz na runde pod klawiszem E)
jak ktos wie proszę o pomoc
za pomoc daje +
Użytkownik Jamdzam edytował ten post 19.10.2012 18:56
Najlepsza odpowiedź
dasiek
19.10.2012
Możesz dodać sprawdzanie czy Gracz ma klasę/item i dodać Funkcje odpowiadającą za Teleport, osołomienie i niewidzialności i inne w publicu UzyjPrzedmiotu - ew w CmdStart dać sprawdzanie guzika IN_USE i to samo. Ale w UzyjPrzedmiotu byłoby lepiej.
Jamdzam
19.10.2012
jak cos daje SMA klasy CSI z nowego COD
bo ja caly czas proboje robic ja ma cod stary a jezeli ktos przerobi proszę o pokazanie
za pomoc nagradzam plusami
[attachment=44452:codclass_csi.sma]
bo ja caly czas proboje robic ja ma cod stary a jezeli ktos przerobi proszę o pokazanie
za pomoc nagradzam plusami
[attachment=44452:codclass_csi.sma]