Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

25 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20.10.2012 16:05
Coś jak Zombie escape ?
Napisano 20.10.2012 16:15
Własnie mam dylemat ponieważ myślałem że można zrobić coś jak zombie escape lecz w innym wydaniu , np. że gracze TT ( zombie ) muszą dojść do określonego celu , jeżeli im to się uda to CT ( ludzie ) przegrywają , Zombie mają autorespawn ...... nie wiem czy to ma sens , czy może lepiej poprostu że zwykli TT ( ludzie ) muszą dojść do flagi i uciec z mapy ? Doradźcie mi ..
Napisano 21.10.2012 20:33
zamiast kopiować właśnie tego zombie escape to bym coś bardziej kombinował z twoją koncepcją, wydaje mi się to znajome, aaa no tak tryb Siege z Shootmanii lecz można to w cs zrobić
Obrońcy mają tylko pistolety i shotguny, atakujący smg, szturmówki i snajperki, jest kilka celów przez x sek jest rozpoznanie terenu, po jego upływie można podbić cel, obrońcy odradzają się dopiero po podbiciu lub kiedy wszyscy zginą, kiedy wszyscy atakujący nie żyją jest koniec
Obrońcy mają tylko pistolety i shotguny, atakujący smg, szturmówki i snajperki, jest kilka celów przez x sek jest rozpoznanie terenu, po jego upływie można podbić cel, obrońcy odradzają się dopiero po podbiciu lub kiedy wszyscy zginą, kiedy wszyscy atakujący nie żyją jest koniec
Napisano 22.10.2012 14:33
@UP : dzięki , z pewnością wezmę pod uwagę twoją koncepcję
Napisano 29.11.2012 15:33
Pracę nad modem reaktywuję , mod przejdzie kilka zmian wziętych z pomysłu Torrenta na podstawie Shootmanii , otóż :
- atakujący będą mieli tylko smg , szturmówki i snajperki
- obrońcy będą mieli pistolety i shotguny
- na każdej mapie są 2 miejsca do obrony ( flagi )
- obrońcy cały czas się odradzają , a atakujący nie
- za wypadające monety z graczy można będzie kupić bronie specjalne np. Spas-12
- po każdej rundzie następuje zamiana stron
- po rozegranych 5 rundach następuje zmiana mapy
Jeżeli macie jeszcze jakieś ciekawe koncepcje to proszę o napisanie ich......
- atakujący będą mieli tylko smg , szturmówki i snajperki
- obrońcy będą mieli pistolety i shotguny
- na każdej mapie są 2 miejsca do obrony ( flagi )
- obrońcy cały czas się odradzają , a atakujący nie
- za wypadające monety z graczy można będzie kupić bronie specjalne np. Spas-12
- po każdej rundzie następuje zamiana stron
- po rozegranych 5 rundach następuje zmiana mapy
Jeżeli macie jeszcze jakieś ciekawe koncepcje to proszę o napisanie ich......
Napisano 13.12.2012 19:38
Dobry pomysł
) Napisz mi kiedy beda testy !!

Nowa wersja Tower Defense 0.2 Alpha | Inne Mody -> Nowości
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: inny
Inny
Kupię Paczke DeathrunNapisany przez benko345, 18.03.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Kupię gotową paczkę DiabloMod bez BUGÓW!Napisany przez Mefedroniarz, 26.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
AMX-X Bans - Nowoczesny rework standardowego AmxbansaNowy skrypt AMX-X Bans Napisany przez Mesharsky, 18.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Kasowanie statystyk BF2 po kompilacji.Napisany przez kaszkaj, 08.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Velocity do różnych broni Paintball i dodanie shotgun'a jako markerPaintball Napisany przez Arki, 29.10.2024 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych