Witam,mam taki problem ze dodalem na swoj serwer klasy VIP na flage H ale gdy dodaje klase H dla jakiegos uzytkownika w users.ini to nie moze uzywac ich a jak dam wszytkie flagi to moze,czy mogl mi ktos powiedziec jak to naprawic?
Users.ini mam tak
"dzialajacy" "haslo" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"
"niedzialajacy." "haslo" "h" "a"
z gory dziekuje,
Pierr Dzacy
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 15.10.2012 18:40
OK więc jeśli chcesz vipa na własną flagę H to nie dajesz jako uprawnienie "h" tylko " t "
Oto wyjaśnienie dlaczego:
Zobacz "własny poziom H" flaga przypisana do niej to " t " . Jeżeli plugin jest na ADMIN_LEVEL_X (x to własny poziom od A do H) to nie piszesz tej flagi X tylko to co jest do niej przypisane.
jakoś nie rozumiem co napisałem ale mniej więcej o to chodzi
Oto wyjaśnienie dlaczego:
Zobacz "własny poziom H" flaga przypisana do niej to " t " . Jeżeli plugin jest na ADMIN_LEVEL_X (x to własny poziom od A do H) to nie piszesz tej flagi X tylko to co jest do niej przypisane.
jakoś nie rozumiem co napisałem ale mniej więcej o to chodzi

a - immunitet, czyli Admin z tą flagą nie może być wyrzucany, banowany itd. (zalecam dawanie tej flagi wyłącznie dla Headadmina. b - Przyznawanie rezerwacji slota. c - Admin z tą flagą ma możliwość wyrzucania ludzi z serera. d - Możliwość banowania i odbanowywania. e - Możliwość slayowania i slapowania graczy. f - Flaga dająca dostęp do zmiany map. g - Dzięki tej fladze mamy możliwość zmiany ustawień serwera. h - Możliwość odpalania configów na serwerze. i - Daje możliwość pisania kolorowych tekstów przez admina. j - Możliwości głosowania. k - Dostęp do ustawienia i zmiany hasła na serwerze. l - Admin może wykonywać polecenia przez amx_cvar. m - własny poziom A n - własny poziom B o - własny poziom C p - własny poziom D q - własny poziom E r - własny poziom F s - własny poziom G t - własny poziom H u - Flaga ta daje możliwość korzystania z AMXMODMENU. z - użytkownik, flaga oznacza zwykłego urzytkownika. Flagi konta - definiują one na co przyznawane są uprawnienia (steam_id, ip lub nick). a - Przy podaniu złego hasła następuje rozłączenie z serwera. b - tag klanowy c - Admin przydzielany na STEAMID d - Admin przydzielany na IP e - Wyłączenie sprawdzania hasła. Wymagana jest tylko jedna z trzech rzeczy IP/STEAM_ID/NICK.
Użytkownik Sarius edytował ten post 15.10.2012 18:42
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy
Paczka perkow.perki Napisany przez NAVIK, 24.03.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
CoD Nowy
Plugin na małe mapy.Napisany przez NAVIK, 16.02.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
CoD Nowy