Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z radiem


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 CuBi

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:15
Offline

Napisano 10.04.2009 10:23

Ostatnio zauważyłem, że nie działają mi dźwięki radia. Wszystko inne chodzi, mogę normalnie korzystać z radia, wyświetla mi się na dole ekranu np "Roger that" tylko nie chodzą mi dźwięki. Mam nadzieję, że dobrze wytłumaczyłem o co mi chodzi i że to dobry dział.

Dam pomógł!
  • +
  • -
  • 0

#2 TiTu$

    Czempion

  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:817
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 10.04.2009 11:17

a w cstrike/misc/radio masz dzwięki?
  • +
  • -
  • 0

#3 CuBi

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:15
Offline

Napisano 10.04.2009 11:27

Tak, mam. Ostatnio bawiłem się jeszcze filmikami cs, zmieniałem te hud_draw itd. Może to jest tego przyczyną?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych