Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Crashe...


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 Karolus

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:102
  • Lokalizacja:Stargard Szcz.
Offline

Napisano 10.04.2009 09:43

L 04/10/2009 - 00:10:58: Start of error session.
L 04/10/2009 - 00:10:58: Info (map "de_aztec3") (file "addons/amxmodx/logs/error_20090410.log")
L 04/10/2009 - 00:10:58: [FUN] Invalid player 10
L 04/10/2009 - 00:10:58: [AMXX] Run time error 10 (plugin "dbmod_5.8a.amxx") (native "get_user_maxspeed") - debug not enabled!

I tak zapiernicza przez cały log nie wiem co się dzieję ale serwer wtedy pada i muszę robić rr

Nie zabardzo chce zmieniać v. na nowszą bo ta i mnie jak i naszym graczom podoba się bardziej, w czym jest problem?
  • +
  • -
  • 0

#2 DaddyKuba

    Godlike

  • Użytkownik

Reputacja: 253
Wszechwidzący

  • Postów:1227
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Pszczyna
Offline

Napisano 10.04.2009 09:46

DM coś masz z nim, i z mapką de_aztec3
  • +
  • -
  • 0

#3 Karolus

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:102
  • Lokalizacja:Stargard Szcz.
Offline

Napisano 10.04.2009 09:53

DM coś masz z nim, i z mapką de_aztec3


Tyle to ja też wiem :P
  • +
  • -
  • 0

#4 DaddyKuba

    Godlike

  • Użytkownik

Reputacja: 253
Wszechwidzący

  • Postów:1227
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Pszczyna
Offline

Napisano 10.04.2009 09:54

To usuń tego co masz DM i wgraj innego.
A mapkę de_aztec3 także usuń.
  • +
  • -
  • 0

#5 Karolus

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:102
  • Lokalizacja:Stargard Szcz.
Offline

Napisano 10.04.2009 10:50

piszę przecież że zależy mi na tym...
  • +
  • -
  • 0

#6 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 10.04.2009 11:35

Daj debug za dbmodem w plugins.ini
  • +
  • -
  • 0

#7 Karolus

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:102
  • Lokalizacja:Stargard Szcz.
Offline

Napisano 10.04.2009 12:09

tak?:

dbmod_5.8a.amxx
debug
reszta plugów?

  • +
  • -
  • 0

#8 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 10.04.2009 12:28

dbmod_5.8a.amxx debug
  • +
  • -
  • 0

#9 Karolus

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:102
  • Lokalizacja:Stargard Szcz.
Offline

Napisano 10.04.2009 13:10

Ok tak wygląda

; Custom - Add 3rd party plugins here
dbmod_5.8a.amxx debug
afkkicker.amxx
hpk_pl.amxx
reszta plugów...

I teraz już nie będzie crashował ?
  • +
  • -
  • 0

#10 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 10.04.2009 15:10

Bedzie w tedy wiecej informacji (dla osob co chca ci pomoc) w logach ;>
  • +
  • -
  • 0

#11 Karolus

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:102
  • Lokalizacja:Stargard Szcz.
Offline

Napisano 10.04.2009 20:57

No to tak:

L 04/11/2009 - 00:32:42: Start of error session.
L 04/11/2009 - 00:32:42: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20090411.log")
L 04/11/2009 - 00:32:42: [FUN] Invalid player 5
L 04/11/2009 - 00:32:42: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "dbmod_5.8a.amxx")
L 04/11/2009 - 00:32:42: [AMXX] Run time error 10: native error (native "get_user_maxspeed")
L 04/11/2009 - 00:32:42: [AMXX]    [0] phpDHJY8E.sma::client_PreThink (line 1497)

Crasha nie było ale errory w logach lecą
  • +
  • -
  • 0

#12 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 10.04.2009 21:00

Karolus, wiem ze to smiesznie zabrzmi ale zapusc .sma z tej wersji xD

Normalnie edtytuje pod wypuszczenie kolejnej wersji a ty chcesz miec to co ze wczesniejszej wersji (moja na kompie jest zmodyfikowana na 90%) O:)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych