Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Wyłączyłem plugin na danej mapie i na innych też nie mam.


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 TEXiT.

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:20
  • GG:
  • Imię:Kacper
  • Lokalizacja:Debrzno
Offline

Napisano 13.10.2012 11:23

Siema.

Wyłączyłem plugin przez plugins-awp.ini i tam wpisałem vip.amxx disabled. Z tego wynika, że powinno VIPA nie być tylko na mapach AWP. Włączyłem dd2 i na tej mapie także VIP jest wyłączony. O co chodzi ?

Proszę o pomoc.
  • +
  • -
  • 0

#2 Gość_21977_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 17.10.2012 02:42

Na awp_ plugin się wyłączył, a czy napisałeś w innych (ogólnej konfiguracji), aby włączył się ponownie?
Spróbuj co zmianę mapę wczytywać domyślny config plugins.ini, problem powinien ustąpić.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych