Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Serwer nie działa


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 lau

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:56
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 09.04.2009 22:39

Po wgraniu nowego amxx'a serwer coś przestał mi działać :/. Potem wgrałem starego i też nic. Nawet włączyć się nie chce.

Proszę o pomoc :).
  • +
  • -
  • 0

#2 Dark Eldo

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:47
Offline

Napisano 09.04.2009 22:53

A w panelu reinstalke zrobiłeś? też tak niestety miałem pare razy.
  • +
  • -
  • 0

#3 lau

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:56
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 09.04.2009 22:59

A w panelu reinstalke zrobiłeś? też tak niestety miałem pare razy.


W gry.esnet w PA mam tylko "Start" "restart" "stop" ;).
  • +
  • -
  • 0

#4 Dark Eldo

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:47
Offline

Napisano 10.04.2009 07:59

To napisz im poprostu,żeby ci go resneli bo nie możesz go odpalić.w końcu po to oni są ;)
  • +
  • -
  • 0

#5 PROgracz

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:198
  • GG:
  • Lokalizacja:Grodków
Offline

Napisano 10.04.2009 08:14

a jaka platforma windows czy linux może wgrałeś na serwer na platformie linux windowsa amxmodx wgraj najnowszego amx'a i zobacz
  • +
  • -
  • 0

#6 lau

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:56
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 10.04.2009 09:46

Amxx'a zainstalowałem i nic. Napisałem do nich, może odpiszą.
  • +
  • -
  • 0

#7 PROgracz

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:198
  • GG:
  • Lokalizacja:Grodków
Offline

Napisano 10.04.2009 09:57

pokaż logi w addons/amxmodx/logs najnowsze
  • +
  • -
  • 0

#8 lau

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:56
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 10.04.2009 10:03

pokaż logi w addons/amxmodx/logs najnowsze


Serwer się nie włącza i nie ma żadnych logów.
  • +
  • -
  • 0

#9 PROgracz

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:198
  • GG:
  • Lokalizacja:Grodków
Offline

Napisano 10.04.2009 10:05

a crackowales go może ich wina że panel nie działa i nie chce się włączyć
  • +
  • -
  • 0

#10 TiTu$

    Czempion

  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:817
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 10.04.2009 10:06

pozostaje ci tylko reinstalacja serwera napisz do hostingu ;>
  • +
  • -
  • 0

#11 lau

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:56
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 10.04.2009 10:15

Dzięki wszystkim, pozostaje czekać ;).
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych