Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

Problem z pluginem "Boty nie widzą niewidzialnych" na Nowym Cod

cod nowy

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 LuKq

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:159
  • Imię:lukasz
  • Lokalizacja:zagórz
Offline

Napisano 08.10.2012 08:24

Witam, mam taki problem że wgrałem http://amxx.pl/topic...niewidzialnych/ plugin na server lecz jak gram klasami z niewidzialnościa to boty i tak mnie widzą.
W załączniku podaje przykłądowe klasy.



Załączony plik  codclass_assasin.txt   2,5 KB  26 Ilość pobrań

Załączony plik  codclass_knifer.sma   16,97 KB  17 Ilość pobrań
  codclass_knifer.amxx
  • +
  • -
  • 0

#2 sekio

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 32
Życzliwy

  • Postów:270
  • GG:
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:lodz
Offline

Napisano 08.10.2012 09:12

Testowałeś na podbotach ?? czy na tych standardowych z cs ?
http://www.youtube.com/watch?v=T0qmmWiGAho
http://elite-skill.eu/

#3 LuKq

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:159
  • Imię:lukasz
  • Lokalizacja:zagórz
Offline

Napisano 08.10.2012 15:45

Na serverze z podbotami.

Miałem już kiedyś ten plugin na starym cod modzie i w tedy działał, ale teraz na nowym niechce działać.

Użytkownik LuKq edytował ten post 08.10.2012 15:46

  • +
  • -
  • 0

#4 LuKq

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:159
  • Imię:lukasz
  • Lokalizacja:zagórz
Offline

Napisano 10.10.2012 17:23

odświeżam
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych