Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[ROZWIĄZANE] Nie działa jedna frakcjaDiablo by Onyke


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 C.H.L.E.B.E.K

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:148
  • GG:
  • Imię:Przemysław
  • Lokalizacja:Duczki
Offline

Napisano 07.10.2012 21:03

Mam taki problem, otóż zmieniałem nazwy klas (tylko) i teraz nie działa mi trzecia frakcja, tzn po wybraniu którejś klasy z niej nic się nie dzieje. Pozostałe frakcje działają. Proszę mi pomóc i ewentualnie naprawić lub wskazać błąd.

Załączone pliki



#2 C.H.L.E.B.E.K

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:148
  • GG:
  • Imię:Przemysław
  • Lokalizacja:Duczki
Offline

Napisano 08.10.2012 19:58

Pomoże ktoś :(

#3 Why So Serious?

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:44
  • Lokalizacja:WWA
Offline

Napisano 08.10.2012 20:20

masz za dużo lub za mało player_class_lvl

tzn wyswietlasz tym lvle klas.
np "predator %i",player_class_lvl[id][0]

A Twój błąd polega na tym ,że
uzyłeś np "predator %i %i",player_class_lvl[id][0]
czyli nei zgaodnosc lewej z prawa strona ; )
  • +
  • -
  • 0

#4 C.H.L.E.B.E.K

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:148
  • GG:
  • Imię:Przemysław
  • Lokalizacja:Duczki
Offline

Napisano 08.10.2012 20:53

masz za dużo lub za mało player_class_lvl

tzn wyswietlasz tym lvle klas.
np "predator %i",player_class_lvl[id][0]

A Twój błąd polega na tym ,że
uzyłeś np "predator %i %i",player_class_lvl[id][0]
czyli nei zgaodnosc lewej z prawa strona ; )


Wiesz może jakt to naprawić?
Tylko jedna frakcja nie działa:/

Za dobrą i skuteczną pomoc dam +

#5 Why So Serious?

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:44
  • Lokalizacja:WWA
Offline

Napisano 09.10.2012 05:29

pytałeś o wskazówkę to Cie chciałem czegoś nauczyć byś nie był kolejnym gościem ,który sam nic nie bedzie umail zrobic.
A tak btw , czwarta frakcja też nie może działać bo zlę definijesz menu z nich. Tzn było dobrze to pozmieniałeś za dużo nazw ; )

Na klopot z klasami i ich ladowaniem i klopot zmuleniem serwa tez jest rozwiazanie. Jak zainteresoway pisz gg 1308250
Lap tu swoje sma

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 1

#6 MarWit

    The Chosen One

  • Przyjaciel

Reputacja: 840
Czempion

  • Postów:1485
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Bystrzyca
Offline

Napisano 09.10.2012 14:14

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Pomoc udzielona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0

marwit-0.png





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych