Problem z grą na serverach i nie tylko.
Truskawek
06.10.2012
Od razu chciałbym dodać, iż jest to mów pierwszy temat a zarazem post na tym forum. Sam nie wiem, czy dobrze wybrałem forum, jednak wpisując na google nazwę problemu przenosiło mnie tu (niestety problemu nie rozwiązałem).
No więc wygląda to tak. Ostatnio formatowałem dyski, po tym usuną mi się CS. Zainstalowałem go ponownie i tu właśnie ku mojemu zdziwieniu nie mogę grać na serverach, ponieważ jak na moje oko, pliki które pobiera Cs z serverów nie zapisują się w Valve. Nie dość, że występują takie błędy w konsoli zaraz po wejściu na server (oczywiście wyskakuje error i nie mogę grać) :
Kolejnym problemem jest to, że gdy już znajdę server na którym nie trzeba nic ściągać, moj bohater "zapiepsza" o wiele szybciej niż inni gracze i po chwili dostaję cofke... Ostatnim już problemem jest hasło " cannot continue without model (i tutaj praktycznie wszystko się pojawia mapy/pliki).
Proszę o pomoc, instalowałem wiele cs'ów, z 5 razy reinstalowałem i nic.
No więc wygląda to tak. Ostatnio formatowałem dyski, po tym usuną mi się CS. Zainstalowałem go ponownie i tu właśnie ku mojemu zdziwieniu nie mogę grać na serverach, ponieważ jak na moje oko, pliki które pobiera Cs z serverów nie zapisują się w Valve. Nie dość, że występują takie błędy w konsoli zaraz po wejściu na server (oczywiście wyskakuje error i nie mogę grać) :
BUILD 5408 SERVER (0 CRC) Server # 165 Server: Size of custom.hpk > 4.000000 MB, deleting. ERROR: couldn't open custom.hpk. ERROR: couldn't open custom.hpk. Processing resource/images/sparownia.tga Processing models/sparownia.mdl Processing models/sparownia12.mdl Processing models/sparownia1.mdl Error: could not load file models/sparownia.mdl Model models/sparownia.mdl not found and not available from server Cannot continue without model models/sparownia.mdl, disconnecting. ERROR: couldn't open custom.hpk. ERROR: couldn't open custom.hpk. ERROR: couldn't open custom.hpk. ERROR: couldn't open custom.hpk. Connecting to 193.33.176.15:27015... Connection accepted by 193.33.176.15:27015 * Przywileje ustawione
Kolejnym problemem jest to, że gdy już znajdę server na którym nie trzeba nic ściągać, moj bohater "zapiepsza" o wiele szybciej niż inni gracze i po chwili dostaję cofke... Ostatnim już problemem jest hasło " cannot continue without model (i tutaj praktycznie wszystko się pojawia mapy/pliki).
Proszę o pomoc, instalowałem wiele cs'ów, z 5 razy reinstalowałem i nic.
Kawon
06.10.2012
Automatyczna wiadomość
Ten temat został przeniesiony z forum
AMX Mod X > Problemy
do
Counter-Strike > Problemy
Ten temat został przeniesiony z forum
AMX Mod X > Problemy
do
Counter-Strike > Problemy
Gość_21977_* 13.10.2012
Jak to "wiele CSów"?
Po prostu usuwasz i reinstalujesz.
Steam ma tylko jedną wersję danego CSa.
Po prostu usuń aplikację i zainstaluj od nowa.
Steam sam pobierze Ci najnowsze, aktualne pliki.
Po prostu usuwasz i reinstalujesz.
Steam ma tylko jedną wersję danego CSa.
Po prostu usuń aplikację i zainstaluj od nowa.
Steam sam pobierze Ci najnowsze, aktualne pliki.
gregori20
24.10.2012
moze masz komende wylaczona cl_allowdownload przy ktorej nie pobierzesz modeli itd
ustaw sobie cl_allowdownload 1
ustaw sobie cl_allowdownload 1