Tani dobry hosting
Arex
06.10.2012
Witam szukam taniego dobrego hostingu aby w miare fpsy trzymaly oraz ping nie spadal do 900.
Pod DR i surfa
Wiem ze tanio nie znaczy dobrze ale jesli macie jakas dobra oferte to pisać poprostu zmieniam z gameserv bo nie będę sciemnial to jest ***** same servery sie wyłączają bez pluginów pingi 800 -1000 z graczami
Pod DR i surfa
Wiem ze tanio nie znaczy dobrze ale jesli macie jakas dobra oferte to pisać poprostu zmieniam z gameserv bo nie będę sciemnial to jest ***** same servery sie wyłączają bez pluginów pingi 800 -1000 z graczami
Kawon
06.10.2012
blakk
06.10.2012
www.fpsplay.net.pl
Kiedyś miałem tam serwer w lokalizacji Tarnowskie Góry, nie było źle.
Lecz był to serwer do mixów, nie wiem jak zachowa się z AMX'em i modem jakiego chcesz wgrać.
Edited by Domjnjk., 06.10.2012 19:23.

Lecz był to serwer do mixów, nie wiem jak zachowa się z AMX'em i modem jakiego chcesz wgrać.
Edited by Domjnjk., 06.10.2012 19:23.
Gość_prohost2_* 06.10.2012
www.fpsplay.net.pl
Chyba sobie jaja robisz?
1shot1kill.pl, Pukawka.pl, ProGamers.pl a najlepiej - Shooters.pl
andegrand
09.10.2012
Witam,
Zajrzyj na http://netshoot.pl, najlepiej wziąć serwer testowy i sprawdzić z czym to się je, generalnie gwarancja jest 500 FPS, ale można ustawić sobie więcej
Pozdrawiam
Zajrzyj na http://netshoot.pl, najlepiej wziąć serwer testowy i sprawdzić z czym to się je, generalnie gwarancja jest 500 FPS, ale można ustawić sobie więcej

Pozdrawiam
Kawon
21.11.2012
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Autor tematu zbanowany
Jeśli się z tym nie zgadzasz,
raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Autor tematu zbanowany
Jeśli się z tym nie zgadzasz,

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL