Problem dotyczy zapisu na nick/steamid.Grałem mała chwilkę z moim kolegą i okazało się , po restarcie serwera ,że nie zapisało fragów.
Gdy następnym razem tak zrobiłem już zapisało . Może mi ktoś pomóc zrobić zapis na nick i steamid.
Jestem wdzięczny
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 30.09.2012 14:56
Napisano 03.10.2012 16:28
musisz wybrać albo steam id albo nick dwóch na raz nie można zrobić
http://www.CSMagic.pl ----> Nowa sieć, nowy zespół, super serwery!

Szukam osób znających się na pisaniu pluginów do sieci!
Możemy się dogadać na jakich warunkach

Szukam osób znających się na pisaniu pluginów do sieci!
Możemy się dogadać na jakich warunkach
Gość_21977_*
Napisano 04.10.2012 08:54
Można zrobić, ale mija się to z celem. Najlepiej usuń dProto i zapisuj jedynie na SteamID.
Najłatwiej będzie utworzyć 2 bazy danych, osobne dla S/NS o identycznej strukturze i tam przechowywać dane.
2 bazy danych przy sprawnych zapytaniach, nie będą problemem dla ew. statystyk etc.
Wersję BF2 z zapisem na nick już gdzieś publikowałem, ponoć nawet działała, wystarczy poszukać.
Pozostanie kwestia dopisania kilku zaledwie linijek kodu, która na podstawie opublikowanego stocku is_user_steam(),
wybierze odpowiednią bazę danych i albo zidentyfikuje gracza poprzez get_user_authid albo poprzez get_user_name.
(is_user_steam(id)?zapis_na_steam_id(id):zapis_na_nick(id)));
(is_user_steam(id)?wczytanie_ze_steam_id(id):wczytanie_z_nicku(id)));
Najłatwiej będzie utworzyć 2 bazy danych, osobne dla S/NS o identycznej strukturze i tam przechowywać dane.
2 bazy danych przy sprawnych zapytaniach, nie będą problemem dla ew. statystyk etc.
Wersję BF2 z zapisem na nick już gdzieś publikowałem, ponoć nawet działała, wystarczy poszukać.
Pozostanie kwestia dopisania kilku zaledwie linijek kodu, która na podstawie opublikowanego stocku is_user_steam(),
wybierze odpowiednią bazę danych i albo zidentyfikuje gracza poprzez get_user_authid albo poprzez get_user_name.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: BattleField2
![]() |
BattleField2
[ROZWIĄZANE] Problem z Kompliacja - Battlefield 2 : Rank Mod PL v1.3.1problem z bf2rank.sma Napisany przez DonPedro, 28.12.2022 ![]() |
|
![]() |
||
BattleField2
BF2MOD 24odznaki problem z opisem odznak.Napisany przez Orik, 11.03.2018 ![]() |
|
![]() |
|||
BattleField2
Czy ma ktoś paczkę bf2/4 z diamentami?Napisany przez TWZ, 27.05.2017 ![]() |
|
![]() |
|||
BattleField2
Problem bf2 Statystyki serweraProblem bf2 Statystyki serwera Napisany przez Mr_ZuXii, 13.04.2017 ![]() |
|
![]() |
|||
BattleField2
Asysty BF2Napisany przez WeeDowa, 13.03.2017 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych