Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Serwer pada


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
16 odpowiedzi w tym temacie

#1 Sztabson

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:101
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 08.04.2009 15:07

Witam

Mam taki problem jak wskazuje nazwa tematu pada mi serwer cs'a 1.6 przy zmianie mapy i jest możliwość grania tylko de_dust2 -_- wczoraj wszystko cacy było dzisiaj rano dopiero się pokazało coś takiego... pisze dopiero tera bo w szkole nie miałem czasu napisać :/ powiem ze w logach niema żadnego błędu :/ robie serwer 4fun i jak nie zrobi to sponsor przestanie sponsorować :/ wiec prosiłbym o pomoc nawet pomysły co możne być z nim nie tak...


dam pomógł na pewno ;)
  • +
  • -
  • 0

#2 TiTu$

    Czempion

  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:817
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 08.04.2009 15:13

a masz te mapy w ogóle w cstrike? wgrane ;) ?
  • +
  • -
  • 0

#3 Sztabson

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:101
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 08.04.2009 15:18

TiTu$ nieprzesadzaj ^_^ no jak wczoraj gralismy to raczej mam ;P a tylko ja mam dostep do ftp ;) a na razie same standardy chce grac na rozwiniecie ;)
  • +
  • -
  • 0

#4 TiTu$

    Czempion

  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:817
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 08.04.2009 15:19

Pokaż te logi może coś nie dopatrzyłeś ;)Przerabiałeś serwer na dwa protokoły?
  • +
  • -
  • 0

#5 Sztabson

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:101
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 08.04.2009 15:23

1. Serwer only steam!! :) niechce ns'a ;] nie po to kupowalem steam'a 2 lata temu ;P

2. Logi...
L 04/08/2009 - 15:44:09: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 04/08/2009 - 15:44:17: -------- Mapchange to as_oilrig --------
L 04/08/2009 - 15:44:28: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 04/08/2009 - 15:46:42: -------- Mapchange to as_oilrig --------
L 04/08/2009 - 15:46:53: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 04/08/2009 - 15:47:16: -------- Mapchange to as_oilrig --------
L 04/08/2009 - 15:47:26: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 04/08/2009 - 15:49:10: [admin.amxx] Login:
L 04/08/2009 - 15:49:28: [admincmd.amxx] Cmd: " changelevel "de_nuke"
L 04/08/2009 - 15:49:31: -------- Mapchange to de_nuke --------
L 04/08/2009 - 15:49:31: [admin.amxx] Login: 
L 04/08/2009 - 15:50:05: [admincmd.amxx] Cmd: "Elgharq<1><STEAM_0:1:2833945><>" changelevel "de_inferno"
L 04/08/2009 - 15:50:07: -------- Mapchange to de_inferno --------
L 04/08/2009 - 15:50:18: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 04/08/2009 - 15:50:20: [admin.amxx] Login:
L 04/08/2009 - 15:51:34: [admin.amxx] Login: "Sztabson<2><STEAM_0:1:17397932><>" became an admin (account "STEAM_0:1:17397932") (access "abcdefghijklmnopqrstu") (address "87.205.233.174")
L 04/08/2009 - 15:52:03: [mapsmenu.amxx] Cmd: "Sztabson<2><STEAM_0:1:17397932><>" changelevel "de_inferno"
L 04/08/2009 - 15:52:05: -------- Mapchange to de_inferno --------
L 04/08/2009 - 15:52:16: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 04/08/2009 - 15:52:23: [admin.amxx] Login: ...." changelevel "de_dust"
L 04/08/2009 - 15:52:43: -------- Mapchange to de_dust --------
L 04/08/2009 - 15:52:54: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 04/08/2009 - 15:52:57: [admin.amxx] Login: "moj nick...
L 04/08/2009 - 15:56:08: [admin.amxx] Login: Admin bla bla
L 04/08/2009 - 15:56:09: [admincmd.amxx] Cmd: " ask for players list
L 04/08/2009 - 15:56:59: [mapsmenu.amxx] Cmd: "changelevel "de_inferno"
L 04/08/2009 - 15:57:02: -------- Mapchange to de_inferno --------
L 04/08/2009 - 15:57:12: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 04/08/2009 - 16:17:15: -------- Mapchange to de_aztec --------
L 04/08/2009 - 16:17:25: -------- Mapchange to de_dust2 --------

Pousuwalem z logow tylko dane adminow ;)
  • +
  • -
  • 0

#6 bakul. <3

    Wszechmogący

  • Użytkownik

Reputacja: 88
Zaawansowany

  • Postów:612
  • GG:
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 08.04.2009 15:24

Maasz jakiś plik .log z frazą error w nazwie?
  • +
  • -
  • 0

#7 Sztabson

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:101
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 08.04.2009 15:26

tak mam ostatni wpis z nim z 5 kwietnia... a przypomnę ze błąd od dzisiaj występuje :(
  • +
  • -
  • 0

#8 TiTu$

    Czempion

  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:817
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 08.04.2009 15:31

???:( pokaż plugins.ini, może jakiś plugin to blokuje xD
  • +
  • -
  • 0

#9 Sztabson

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:101
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 08.04.2009 15:33

:( w plugins.ini mam powylaczane wiekszosc dodatkowych ktore wylaczaly serwer :/ lub jakis blad wyskakiwal :/
; AMX Mod X plugins

; Admin Base - Always one has to be activated
admin.amxx		; admin base (required for any admin-related)
;admin_sql.amxx		; admin base - SQL version (comment admin.amxx)

; Basic
admincmd.amxx		; basic admin console commands
adminhelp.amxx		; help command for admin console commands
adminslots.amxx		; slot reservation
multilingual.amxx	; Multi-Lingual management

; Menus
menufront.amxx		; front-end for admin menus
cmdmenu.amxx		; command menu (speech, settings)
plmenu.amxx		; players menu (kick, ban, client cmds.)
;telemenu.amxx		; teleport menu (Fun Module required!)
mapsmenu.amxx		; maps menu (vote, changelevel)

; Chat / Messages
adminchat.amxx		; console chat commands
antiflood.amxx		; prevent clients from chat-flooding the server
scrollmsg.amxx		; displays a scrolling message
imessage.amxx		; displays information messages
adminvote.amxx		; vote commands

; Map related
nextmap.amxx		; displays next map in mapcycle
;mapchooser.amxx		; allows to vote for next map
timeleft.amxx		; displays time left on map

; Configuration
pausecfg.amxx		; allows to pause and unpause some plugins
statscfg.amxx		; allows to manage stats plugins via menu and commands

; Enable to use AMX Mod plugins
;amxmod_compat.amxx	; AMX Mod backwards compatibility layer


; Custom - Add 3rd party plugins here

ad_manager.amxx ; reklamy na serwerze
ptb.amxx ; ptb , balansowanie druzyn
backweapons.amxx ; bronie na plecach
weapon_icon.amxx
;real_flashbang.amxx
godzina.amxx
;no_team_flash.amxx
dead_name_change.amxx ;zmiana nicku podczas niezycia
przepros.amxx
rr.amxx
reasonkicker.amxx     
;colored_flashbangs.amxx
;gamenamechanger.amxx       (chodz ten dziala poprawnie <img src='http://amxx.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/tongue.gif' class='bbc_emoticon' alt=':P' />)

wrrr z Diablomodem niemialem takiego problemu ;) :/
  • +
  • -
  • 0

#10 TiTu$

    Czempion

  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:817
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 08.04.2009 15:39

Wyłącz wszystkie pluginy zresetuj serwa i zobacz czy dalej taki problem się pojawia
  • +
  • -
  • 0

#11 Sztabson

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:101
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 08.04.2009 15:57

TiTu$ po wylaczeniu wszystkich pluginów wgranych nadal ten sam blad -_- :help: :?
  • +
  • -
  • 0

#12 TiTu$

    Czempion

  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:817
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 08.04.2009 16:00

wyłącz całkowicie amxx, i zmień mapę rconem ???:(
  • +
  • -
  • 0

#13 Sztabson

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:101
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 08.04.2009 16:11

AAAaaaaaaa :/ nic nie pomoglo :/ :/:/:/ HELP :/ TiTu$ juz Ci daje pomogl ;) chodz i :help: proszę o inne jeszcze propozycje... :/ jak tu dzialac rozkrecac jak sie zwiesza :/
:help: :help:
  • +
  • -
  • 0

#14 TiTu$

    Czempion

  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:817
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 08.04.2009 16:19

przeinstaluj całego serwa innego wyjścia nie widze
  • +
  • -
  • 0

#15 Sztabson

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:101
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 08.04.2009 19:28

zmienilem na najnowszego amx'a na nowego czystego... i nic :/ teraz czekam az administrator skonczy wyklad i wtedy mi przeinstaluje ;) zobaczymy wtedy... Mam nadzieje ze bedzie dziala :) jesli ktos ma jakis pomysl to z checia poslucham
  • +
  • -
  • 0

#16 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 09.04.2009 12:46

Tylko Ty masz dostęp do tego serwera? Wygląda to troszkę jak celowy sabotaż, tj. ktoś usuwa pliki potrzebne przy niektórych mapach, albo same mapy xD Spróbuj z dysku wgrać mapę de_nuke i uruchomić ją na serwerze, w jakiej firmie jest ten serwer?
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#17 Sztabson

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:101
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 09.04.2009 13:05

TiTu$ pomogl ;) ro przeinstalowaniu serwera dziala juz bez zarzutu ;) przyczynal byla ustarka niewiadomo nawet jaka ;)

Portek tak ja mam tylko dostep ;) i to nie byl problem map do tego doszlismy ze sponsorem ;) a firma zaufana ;) byl to problem chwilowy... bo na 2 serwerze na Diablo tego problemu niebylo (jak juz wspomnialem) i nie bedzie ;) cos z portem bylo z tego co sie dowiedzielismy z ich logow

Do zamkniecia dziekuje wszystkim ;) :)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych