Ultimate ss - Edited by *#Anakonda#*
Anakonda016
25.09.2012
Ultimate ss - Edited by *#Anakonda#*

Plugin został zrobiony przez chyba Hack'a, edytowany przezemnie. Plugin zawiera to, że jak się zrobi graczowi screeny, to temu graczowi nie pokażą sie informacje, że zrobiłem mu screeny, i nie przeniesie go na specta. Na tym polega ta Edycja.

amx_ss_max 5 - Ile ma zrobić screenow (domyslnie 5) amx_ss_interval 1.0 - Czas robiony jednemu screenowi (domyslnie 1.0) amx_ss_design 2 - Najlepiej nie ruszamy (domyslnie 2) amx_ss_site amxx.pl - Ustawiamy na jaki adres gracze mają wstawić screeny

amx_ss "nick" "5"

Plik .sma wrzucamy do: addons/amxmodx/scripting
Plik .amxx wrzucamy do: addons/amxmodx/plugins
Do amxx.cfg który jest w addons/amxmodx/configs dopisujemy cvary
Do plugins.ini który jest w addons/amxmodx/configs dopisujemy linijke: ultimate_ss_log.amxx
Resetujemy serwer lub zmieniamy mape i Gotowe

Attached Files
Droso
26.09.2012
Skoro już moderatorzy zaakceptowali, to znaczy, że plugin się może komuś przydać, nie ma nic do gadania 
Edycji mało, ale może ktoś będzie chciał SS bez informacji, tylko cvar by się przydał ...

Edycji mało, ale może ktoś będzie chciał SS bez informacji, tylko cvar by się przydał ...
Kamilcik
16.01.2013
pytanko
Czemu jak robię ss w konsoli wypisuje się błąd ML_DOTFOULD czy coś w tym stylu .. ?
Czemu jak robię ss w konsoli wypisuje się błąd ML_DOTFOULD czy coś w tym stylu .. ?
PowerFull
05.03.2014
Ten plugin daje też bana od razu czy nie?
Jak zrobiłem koledze ssy by przetestować to jak policzyłem w konsoli zrobiło 15 ssów (wpisałem żeby zrobiło 5).
Kazałem koledze włączyć haxy do testów Nie zrobiło mu żadnego ssa (nawet w konsoli nie pisało że zostały mu zrobione). Ale to może przez to że miał anty ss?