Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z xREDIRECT.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 AkS

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:38
  • GG:
  • Lokalizacja:Wadowice
Offline

Napisano 07.04.2009 18:04

Witam,

Próbuje zainstalować na swoich (na razie dwóch) serwerach plugin xREDIRECT i mam taki problem, że plugin w konsoli widnieje jako działający, ale menu /server ani po wgraniu PL wersji - /serwer nie działa...

Moduł sockets na obydwóch serwerach jest włączony.

serverlist.ini modyfikowałem wiele razy, przykładowa wersja:

[#1 [FFA][OnlyDust2] ::CS-PantaRhei:<img src='http://amxx.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cwaniak.gif' class='bbc_emoticon' alt=':]' /> 
address=83.1.164.149 
port=27034
cmdbackup=4

[#2 [Team Play] ::CS-PantaRhei:: @ CSerwer.pl] 
address=78.131.152.109
port=27069
cmdbackup=4

[#3 [Free For All] ::CS-PantaRhei:: @ cs.drobny.org] 
address=91.204.161.85
port=26020
cmdbackup=4

[#4 [DeathRun] ::CS-PantaRhei:: @ GameServ.pl] 
address=195.248.241.176
port=27036
cmdbackup=4

Plugin wrałem na serwer OnlyD2 oraz TP na razie... serverlist.ini mają takie same...

Logi z serwera TP:

L20090407.log:

L 04/07/2009 - 13:07:38: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 04/07/2009 - 13:07:38: [M_Antirusher_2.5.amxx] <>
L 04/07/2009 - 13:07:38: [xredirect.amxx] BLAD: Wlasny serwer nie zsotal poprawnie rozpoznany, plugin nie bedzie dzialal prawidowo



error_20090406.log:

L 04/06/2009 - 18:49:21: Start of error session.
L 04/06/2009 - 18:49:21: Info (map "de_aztec") (file "addons/amxmodx/logs/error_20090406.log")
L 04/06/2009 - 18:49:21: [AMXX] Language key "SQL_LOADED_REASONS" not found for language "pl", check "amxbans.amxx"
L 04/06/2009 - 19:14:19: Start of error session.
L 04/06/2009 - 19:14:19: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20090406.log")
L 04/06/2009 - 19:14:19: [AMXX] Language key "SQL_LOADED_REASONS" not found for language "pl", check "amxbans.amxx"
L 04/06/2009 - 19:41:30: Start of error session.
L 04/06/2009 - 19:41:30: Info (map "de_inferno") (file "addons/amxmodx/logs/error_20090406.log")
L 04/06/2009 - 19:41:30: [AMXX] Language key "SQL_LOADED_REASONS" not found for language "pl", check "amxbans.amxx"
L 04/06/2009 - 20:09:29: Start of error session.
L 04/06/2009 - 20:09:29: Info (map "de_aztec") (file "addons/amxmodx/logs/error_20090406.log")
L 04/06/2009 - 20:09:29: [AMXX] Language key "SQL_LOADED_REASONS" not found for language "pl", check "amxbans.amxx"
L 04/06/2009 - 20:11:06: [AMXX] Run time error 4 (plugin "xredirect.amxx") - debug not enabled!
L 04/06/2009 - 20:11:06: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/06/2009 - 20:11:11: [AMXX] Run time error 4 (plugin "xredirect.amxx") - debug not enabled!
L 04/06/2009 - 20:11:11: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/06/2009 - 20:22:55: [AMXX] Run time error 4 (plugin "xredirect.amxx") - debug not enabled!
L 04/06/2009 - 20:22:55: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 04/06/2009 - 23:39:46: Start of error session.
L 04/06/2009 - 23:39:46: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20090406.log")
L 04/06/2009 - 23:39:46: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "serverredirect.amxx")
L 04/06/2009 - 23:39:46: [AMXX] Run time error 4: index out of bounds
L 04/06/2009 - 23:39:46: [AMXX] [0] 13017.attach::cmd_stopretry (line 1278)
L 04/06/2009 - 23:39:46: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "xredirect.amxx")
L 04/06/2009 - 23:39:46: [AMXX] Run time error 4: index out of bounds
L 04/06/2009 - 23:39:46: [AMXX] [0] 27757.attach::cmd_stopretry (line 1752)
L 04/06/2009 - 23:40:18: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "serverredirect.amxx")
L 04/06/2009 - 23:40:18: [AMXX] Run time error 4: index out of bounds
L 04/06/2009 - 23:40:18: [AMXX] [0] 13017.attach::cmd_stopretry (line 1278)
L 04/06/2009 - 23:40:18: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "xredirect.amxx")
L 04/06/2009 - 23:40:18: [AMXX] Run time error 4: index out of bounds
L 04/06/2009 - 23:40:18: [AMXX] [0] 27757.attach::cmd_stopretry (line 1752)



[ Dodano: 07-04-2009, 19:52 ]
Zapomniałem dodać...

CVARY:
redirect_active 1
redirect_auto 3
redirect_manual 1
redirect_show 1
redirect_follow 1
redirect_check_method 2
redirect_announce_mode 3
redirect_adminslots 1
redirect_retry 1

i oprócz tego plugina mam wgrany simple_redirect ;d

[ Dodano: 08-04-2009, 17:39 ]
Dobra, widze, że każdy się garnie do pomocy:P

Zamknijcie temat jak nikt nie wie co może być nie tak...
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych