Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Lag po wejściu na serwer

lag cs wejście na serwer problem problemy

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 system1233

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:31
  • Lokalizacja:Rybnik
Offline

Napisano 18.09.2012 20:44

Witam
Mam następujący problem...
Po wejściu na serwer cs się zawiesza,czasem wyskakuje w prawym górnym rogu "cl_flushentitypacket",lecz nie zawsze ...
Próbowałem już wszystkiego,reintallowałem,skanowałem kompa,defregmentowałem dyski,uruchamiałem jako administrator,zmieniałem piorytety...
Problem powstał z niczego,nic nie instalowałem,pewnego dnia wszedłem na cs'a i się zaczeło..
Proszę o pomoc,z góry dziękuje.

PS: Próbowałem nawet usunąć wszystkie pliki z rejestru i pliki wiążące z cs'em,następnie instalowałem na czysto cs'a...Co też nie pomogło

Użytkownik system1233 edytował ten post 18.09.2012 20:45

  • +
  • -
  • 0

#2 glut

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 931
Master

  • Postów:2073
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Namysłów
Offline

Napisano 18.09.2012 20:50

Sprawdź tak

start > uruchom > cmd > ping wp.pl -t

jeżeli po wyskoczeniu błędu w CS'ie wyskoczy ci

w konsoli CMD

Upłynął limit czasu żądania

oznacza to że są jakieś problemy z netem :)
  • +
  • -
  • 0

Nie pomagam za darmo na PW/GG/Steam od tego jest forum

 

TP Game + RR

 

Znak rozpoznawczy :coto:


#3 system1233

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:31
  • Lokalizacja:Rybnik
Offline

Napisano 18.09.2012 21:09

To też sprawdzałem,jeżeli chodzi o internet to chyba jest wszystko w porządku
  • +
  • -
  • 0

#4 system1233

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:31
  • Lokalizacja:Rybnik
Offline

Napisano 19.09.2012 11:54

Problem rozwiązany,znalazłem rozwiązanie:
Też miałem taki sam problem jak wy... ale go rozwiązałem.Mianowicie czy macie może zainstalowane na komputerze coś takiego jak RevelantKnowelege ? Kurde ja to miałem ale nawet nie wiem skąd:-).Należy wejść w Panel sterowania>Dodaj lub usuń programy i tam szukacie tego revelanta jak go znalezliście to odinstalowujecie i i w config.cfg usuwacie exec config.cfg.Mi to pomogło nie wiem jak wam...

Użytkownik system1233 edytował ten post 19.09.2012 11:54

  • +
  • -
  • 0

#5 Gość_21977_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 23.09.2012 17:20

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Temat zamknięty na prośbę użytkownika.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: lag, cs, wejście na serwer, problem, problemy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych