Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Amxx nie ładuje pluginów


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
14 odpowiedzi w tym temacie

#1 ubet

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
Offline

Napisano 05.04.2009 10:20

Witam, mam pewien serwer(nie jest on z gamesnetu,shooters itd..)..otóż gdy włączam serwer wyskakuje błąd iż nie może załadować pluginów
[AMXX] Failed to initialize plugin (24) (plugin "statscfg.amxx")
< tych błedów jest tyle ile jest pluginów w plugins.ini...
plugins.ini - > wszystko ok.
core.ini -> dobra lokalizacja
folder plugins/ wszystkie pluginy są..
więc w czym problem?!
musiałem wgrać starszą wersje amxa ponieważ na 1.8.* wyskakuje błąd z
Segmentation fault (core dumped) $HL_CMD
co zrobić? teraz mam amxx'a 1.7.6c..;
  • +
  • -
  • 0

#2 TiTu$

    Czempion

  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:817
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 05.04.2009 10:39

Kod:
[AMXX] Failed to initialize plugin (24) (plugin "statscfg.amxx")


Masz statscfg.amxx w amxmodx/plugins ?
  • +
  • -
  • 0

#3 wizu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 224
Profesjonalista

  • Postów:1217
  • GG:
  • Lokalizacja:Sanok
Offline

Napisano 05.04.2009 11:19

Gdyby nie miał, to błąd wyglądałby inaczej.
  • +
  • -
  • 0

#4 ubet

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
Offline

Napisano 05.04.2009 11:23

napisałem przecież że wszystkie pluginy mam -.- czytać proszę.. i tych błędów jest więcej, tylko wkleiłem ten jeden dla przykładu.. otóż pokazuje takie same błędy tylko z innymi nazwami pluginów.. nie wiem dlaczego nie chce ich załadować..
  • +
  • -
  • 0

#5 wizu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 224
Profesjonalista

  • Postów:1217
  • GG:
  • Lokalizacja:Sanok
Offline

Napisano 05.04.2009 11:46

Masz ten serwer u siebie na kompie, czy jakiś dedyk, czy co? Może coś z hlds?
  • +
  • -
  • 0

#6 ubet

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
Offline

Napisano 05.04.2009 12:04

Dedyk, hlds? usuwałem i instalowałem 5 razy..
różne wersje amxów z 10 razy..
co robić?:
  • +
  • -
  • 0

#7 wizu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 224
Profesjonalista

  • Postów:1217
  • GG:
  • Lokalizacja:Sanok
Offline

Napisano 05.04.2009 12:11

Próbowałeś odpalić tego amxx-a lokalnie? Jeśli nie to spróbuj (nie zapomnij o zmianie ~liblist.gam).
  • +
  • -
  • 0

#8 ubet

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
Offline

Napisano 05.04.2009 12:14

Hmm, a po co miałbym odpalać amxxa lokalnie?;
no odpale ale nie wiem co to da..
przecież wgrywałem czyste amxy jak i amx packi ...
nawet wgrałem amxa z innego serwera na którym bez problemu działał
  • +
  • -
  • 0

#9 wizu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 224
Profesjonalista

  • Postów:1217
  • GG:
  • Lokalizacja:Sanok
Offline

Napisano 05.04.2009 12:24

Więc winą nie jest amxx, tylko hlds, czy serwer, więc po co założyłeś temat w dziale związanym z amx-em?
Ew. podrzuć ~liblist.gam
  • +
  • -
  • 0

#10 ubet

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
Offline

Napisano 05.04.2009 12:47

Zaraz wrzucę liblist.gam..
bo serwer bez amxa normalnie działa... więc myślałem że jest coś skopane z amx...
  • +
  • -
  • 0

#11 Slugger

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 19
Początkujący

  • Postów:406
  • GG:
  • Lokalizacja:Piła
Offline

Napisano 05.04.2009 16:18

Bo jest, wgraj czystego pluga z http://www.amxmodx.org/
Miałem podobnego problema ;-)

A wgrałem na nowo tego pluga i problema nie było xD
(No cóż jak nie zadziała, to już nie do mnie z tym... bo się nie znam)

[ Dodano: 05-04-2009, 17:21 ]
Dobra łap...

[ Dodano: 05-04-2009, 17:22 ]
Pomyliłem nazwy ;)
Masz w załączniku właściwy... sorx xP

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#12 ubet

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
Offline

Napisano 05.04.2009 19:08

nie rozumiesz?!
ja mam tak we wszystkich pluginach od amxx.amxx itd..
wszystkich nie moze zaladowac skopiowalem tylko jeden blad z stats...
omg
  • +
  • -
  • 0

#13 Slugger

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 19
Początkujący

  • Postów:406
  • GG:
  • Lokalizacja:Piła
Offline

Napisano 05.04.2009 19:18

A to może stary metamod? :]
  • +
  • -
  • 0

#14 ubet

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
Offline

Napisano 05.04.2009 20:03

wgrywałem kilka, z amx packów, z tego windows installer przez ftp.. i nic;s
  • +
  • -
  • 0

#15 Slugger

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 19
Początkujący

  • Postów:406
  • GG:
  • Lokalizacja:Piła
Offline

Napisano 06.04.2009 15:15

z amx packów


AMX Packi mogą zawierać błędy ^^

Dobrze ci radze, usuń cały folder "addons"

Ściągnij najnowszą wersje AMX Mod X i Metamod P xP


I ręcznie po wgrywaj pluginy... ;)
(Nie mówię że będzie działać, ale powinno jeżeli błędem jest wina amxa)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych