Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 viper

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:26
  • GG:
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 04.04.2009 18:33

Witam pobrałem tego amx'a http://amxx.pl/viewtopic.php?t=695 i zakładam LANA i na 2 komputerze pisze Invalid CD-Key
Dołączona grafika
  • +
  • -
  • 0

#2 Saper

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 220
Profesjonalista

  • Postów:1315
  • GG:
  • Imię:Juzio ;d
  • Lokalizacja:Bialystok
Offline

Napisano 04.04.2009 18:44

to zaloz Internet i sv_lan 0 do server.cfg
  • +
  • -
  • 0

#3 emblaze

    Koniec z cs/amxx

  • Użytkownik

Reputacja: 166
Profesjonalista

  • Postów:973
  • Lokalizacja:Mój steam: emblaze_95
Offline

Napisano 04.04.2009 18:44

viper, kojaży mi się to z komendą sv_lan ;-) popatrz czy jest dobrze ustawiona
@Edit eh często ktoś napisze przedemna o ułamek sekundy :
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych