Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem spawnprotection


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 tenechu

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:49
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 31.08.2012 08:35

Witam, ostatnio na moim serwerze pojawił się problem jak przypuszczam z pluginem spawnprotection.
Polega on na tym, że gdy zaczyna się nowa mapa to podczas pierwszej rundy nie da sie nikogo zabic, ten błąd pojawia się sporadycznie i w logach nic nie zaobserwowałem. Proszę o pomoc.

#2 Professor

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:19
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Grudziądz
Offline

Napisano 31.08.2012 08:45

Witaj

Też kiedyś miałem problemy z tym pluginem, poradziłem sobie w inny sposób.
Jaki?
Na wszystkich mapach typu aim/awp/fy itd ustawiłem mp_freezetime na 0.
Myślę, że to bardziej optymalne rozwiązanie niż wgrywanie pluginów blokujących zabijanie na początku rundy.

Pozdrawiam
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika
IP DD2: 193.33.177.32:27101
IP FFA: 80.72.41.211:27027

#3 tenechu

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:49
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 01.09.2012 20:34

ref

ref

#4 Gość_21977_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 03.09.2012 11:27

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum

AMX Mod XProblemy

do

AMX Mod XProblemy z pluginami




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych