nie moge zmienic sv_airaccelerate 100
GUFI
30.08.2012
Witam wgrałem sobie HNS licznik by
gdy wpisuje w konsoli amx_cvar sv_airaccelerate 100 to wyskakuje mi takie coś
w cvarze dopisałem amx_cvar sv_airaccelerate 100 ale to nic nie dało w server.cfg też dopisałem i nic nie dało nie rozumiem oco chodzi
dam plusika za pomoc
; JumpStats v1.7.3 by Exolent
gdy wpisuje w konsoli amx_cvar sv_airaccelerate 100 to wyskakuje mi takie coś
[AMXX] Cvar "sv_airaccelerate" zmieniony na "100" "sv_airaccelerate" changed to "10
w cvarze dopisałem amx_cvar sv_airaccelerate 100 ale to nic nie dało w server.cfg też dopisałem i nic nie dało nie rozumiem oco chodzi
dam plusika za pomoc
Equilibrium
31.08.2012
sv_airaccelerate wymaga innego cvara odpowiednio ustawionego. Podajże sv_accelerate lub sv_airmove.
QuahodronN
31.08.2012
@UP nie pisz głupot 
Jeśli masz plugin od LJ, cj itd lub np KZmod to one blokują 100aa i ustawiają na 10aa.

Jeśli masz plugin od LJ, cj itd lub np KZmod to one blokują 100aa i ustawiają na 10aa.
Equilibrium
01.09.2012
Sry. to było z accelerate, że samo się zmieniało a nie chciało takiej jak chciałeś.
] amx_cvar sv_airaccelerate 120 "sv_airaccelerate" changed to "120" [AMXX] Cvar "sv_airaccelerate" changed to "120" "amx_nextmap" changed to "[vote in progress]" ] amx_cvar sv_accelerate 120 "sv_accelerate" changed to "120" [AMXX] Cvar "sv_accelerate" changed to "120" "sv_accelerate" changed to "5"
Ojciec Dyrektor
01.09.2012
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Autor tematu zbanowany
Jeśli się z tym nie zgadzasz,
raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Autor tematu zbanowany
Jeśli się z tym nie zgadzasz,

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL