Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse
Czesc :D
Temat rozp.
wojaczek
, 28.08.2012 22:13
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 28.08.2012 22:13
Cześć!
Mam na imię Bartek i pochodzę z Wielkopolski. Zainteresowała mnie strona amxx.pl , ponieważ prowadzę sieć serwerów, a u was jest wiele pluginów itp (kto chce ip cod lub link do sieci pw/gg 40473206 ). Interesuję się graniem w cs oraz grafiką i webmasteringiem. Zaczynam trochę przygodę z pisanie pluginów, ale na razie cięzko mi to idzie
Mam tez inne zainteresowanie nie związane z cs mianowicie - wędkarstwo.
Myślę, że znajde tu wiele ciekawych tematów i może sam wrzuce jakiś pluginek albo paczuszke
Pozdrawiam
Mam na imię Bartek i pochodzę z Wielkopolski. Zainteresowała mnie strona amxx.pl , ponieważ prowadzę sieć serwerów, a u was jest wiele pluginów itp (kto chce ip cod lub link do sieci pw/gg 40473206 ). Interesuję się graniem w cs oraz grafiką i webmasteringiem. Zaczynam trochę przygodę z pisanie pluginów, ale na razie cięzko mi to idzie
Mam tez inne zainteresowanie nie związane z cs mianowicie - wędkarstwo.
Myślę, że znajde tu wiele ciekawych tematów i może sam wrzuce jakiś pluginek albo paczuszke
Pozdrawiam
Napisano 29.08.2012 09:31
Cześć
#7 Gość_21977_*
Napisano 15.09.2012 14:14
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Autor tematu zbanowany
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Autor tematu zbanowany
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych