Portal Mod
G[o]Q
27.08.2012
mozna ukryc wszystkich graczy i kazdy gra sobie sam potem mozna porównywać wyniki albo coś

Gość_21977_* 29.08.2012
WOW, no jak to nie ma zastosowań?
Mało próśb o perki/klasy do CodModa?
Wspaniała runa do runemoda (przypomniało mi się, że nie wgrałem runek na AMXX.pl
)
Sam kiedyś chciałem wgrać na serwer jako runę, ale crashowała serwer przeznieudolnie napisany kod kod napisany w pośpiechu?
Świetny element jako nagroda do np. Ruletki czy jako item do jakiegokolwiek moda.
Można dodać przedmiot do kupienia, a świetnie można go umieścić i w dowolnym slocie, np. 3 (pod nożem) wraz z własnym spritem dla Portal Guna.
Mało próśb o perki/klasy do CodModa?
Wspaniała runa do runemoda (przypomniało mi się, że nie wgrałem runek na AMXX.pl

Sam kiedyś chciałem wgrać na serwer jako runę, ale crashowała serwer przez
Świetny element jako nagroda do np. Ruletki czy jako item do jakiegokolwiek moda.
Można dodać przedmiot do kupienia, a świetnie można go umieścić i w dowolnym slocie, np. 3 (pod nożem) wraz z własnym spritem dla Portal Guna.
DarkGL
29.08.2012
"stary kod był tak lamerski że aż się zdziwiłem jak ja coś takiego mogłem napisać"
nieudolnie napisany kodkod napisany w pośpiechu?

Maciek.
31.08.2012
Bardziej widze to jako brata, siostre Speedruna.
Nie wiem na czym polega gra Portal, ponieważ nigdy w nią nie grałem ale może ten mod wypalić i zagości na kliku serwerach
Modele +
Nie wiem na czym polega gra Portal, ponieważ nigdy w nią nie grałem ale może ten mod wypalić i zagości na kliku serwerach

Modele +
DarkGL
07.11.2012
Nie zdradzam takich rzeczy jeśli skończe to na pewno pojawi się jakaś informacja 

nie do końca to jest po prostu kwestia przemyślenia algorytmu żadna magia czysta matematykaZgaduje, że metoda prób i błędów

nPaul
15.11.2012
DarkGL
19.11.2012
Bo to są całkowicie różne pluginy mój to próba przeniesienia portala do cs'a a ten z linka to sytem portali z quake III
Edited by DarkGL, 19.11.2012 18:39.

Edited by DarkGL, 19.11.2012 18:39.