Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Wymuszony speed
Temat rozp.
Hadess
, 25.08.2012 15:07
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25.08.2012 15:07
Mam problem bo mam chyba wymuszony speed na 400 ale ludzie mogą sobie zmienić
da się to jakoś zrobić?

Napisano 25.08.2012 15:08
Napisano 25.08.2012 15:24
a tam jest cod_forwardspeed "1000" a ja chce żeby było na 400 bo wpisują sb 999 i latają tak szybko a ja nie chce za to banować? ak mam ostatnie linijki w amxx.cfg to co mam dopisać jak to ma wyglądać? (Bo ja zielony jestem
)

// HUD-statistics display limit relative round freeze end // Negative time will clear the HUD-statstics before the round freeze time has ended // // Default value: -2.0 amx_statsx_freeze -2.0
Użytkownik benio101 edytował ten post 27.09.2012 03:54
Dodanie znacznika CODE
Napisano 25.08.2012 15:30
Na końcu
pod
Dodaj
czyli całość
pod
// HUD-statistics display limit relative round freeze end // Negative time will clear the HUD-statstics before the round freeze time has ended // // Default value: -2.0 amx_statsx_freeze -2.0
Dodaj
cod_forwardspeed "400" // na jaka wartosc ma wymusic komende cl_forwardspeed cod_backspeed "400" // na jaka wartosc ma wymusic komende cl_backspeed
czyli całość
// HUD-statistics display limit relative round freeze end // Negative time will clear the HUD-statstics before the round freeze time has ended // // Default value: -2.0 amx_statsx_freeze -2.0 cod_forwardspeed "400" // na jaka wartosc ma wymusic komende cl_forwardspeed cod_backspeed "400" // na jaka wartosc ma wymusic komende cl_backspeed
Napisano 25.08.2012 16:03
OK dzięki a powiedz mi jeszcze jak zrobić z komenda /rank bo ludzie maja zbugowane po 1600 kili a to nie mozliwe da się to naprawić jakoś?
Dobra to mam już 2 problemy
1.Gracz nadal może zmienić speed
a wiem że jak wychodze to sb zmieniają na szybsze ;/
2.Użyłem tych komend amx_cvar csstats_reset 1 , csstats_reset 1 do zresetowania ranku zresetowało ale mam problem taki że w ranku tylko jestem ja a nie ma mojego kolegi ;/
Dobra to mam już 2 problemy
1.Gracz nadal może zmienić speed

2.Użyłem tych komend amx_cvar csstats_reset 1 , csstats_reset 1 do zresetowania ranku zresetowało ale mam problem taki że w ranku tylko jestem ja a nie ma mojego kolegi ;/
Gość_21977_*
Napisano 27.09.2012 03:54
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Autor tematu zbanowany
Jeśli się z tym nie zgadzasz,
raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Autor tematu zbanowany
Jeśli się z tym nie zgadzasz,

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych