Cvary na easy block
GmbH
22.08.2012
Siema.mam serwer Easyblock ale problem z cvarami np niewiem jak to ustawic Jak skaczesz na glowe zabijasz , jak wyzucasz bron to znika , na poczatek nei mozesz wybrac teamu
Gość_21977_* 22.08.2012
w pliku amxx.cfg dopisujesz kolejne cvary.
Każdy w nowej linii (zalecane) w formacie
Każdy w nowej linii (zalecane) w formacie
nazwa_cvaru wartosc_cvaru // ewentualny komentarz, np.
sv_gravity 400 // 2x mniejsza grawitacja mp_roundtime 2 mp_timelimit 15 mp_friendlyfire 1 // 0 - ff wyl, 1 - ff wl
GmbH
22.08.2012
dzięki.Tylko ze to są cvary na czas rudny mapy itp a ja niewiem jakie maja byc na to co napisalem na początku "Jak skaczesz na glowe zabijasz , jak wyzucasz bron to znika , na poczatek nei mozesz wybrac teamu"
Gość_21977_* 22.08.2012
Nie mam pojęcia, z jakich dokładnie pluginów / wersji / modyfikacji korzystasz.
Podaj kod źródłowy pluginów (z plików AMXX też bym wyczytał, ale ich nie załączaj)
a powiem Ci, jakie są cvary dostępne do ustawienia.
Wiem tyle, że istnieje plugin HeadSplash, który pasuje do opisu "Jak skaczesz na glowe zabijasz",
lecz jaką wersję tego pluginu (i czy na pewno ten plugin) posiadasz, to wiesz tylko i wyłącznie Ty,
absolutnie nie my. W związku z tym podaj źródło tych 3 pluginów, a uzyskasz odpowiedź.
Podaj kod źródłowy pluginów (z plików AMXX też bym wyczytał, ale ich nie załączaj)
a powiem Ci, jakie są cvary dostępne do ustawienia.
Wiem tyle, że istnieje plugin HeadSplash, który pasuje do opisu "Jak skaczesz na glowe zabijasz",
lecz jaką wersję tego pluginu (i czy na pewno ten plugin) posiadasz, to wiesz tylko i wyłącznie Ty,
absolutnie nie my. W związku z tym podaj źródło tych 3 pluginów, a uzyskasz odpowiedź.
GmbH
22.08.2012
nie zrozumielismy sie ja myslalem ze te rzeczy to cvary a to pluginy ale niewiem jaka maja nazwe itp .
Na 5tyk
23.08.2012
Musisz wgrać HideNSeeka, aby nke bylo widac wyrzuconrj broni.
Team Join Balancer aby nie mozna bylo wchodzic do teamow, tylko automatycznie dodawalo

GmbH
23.08.2012
Mam najwyraźniej zlego hns polecisz mi jakis ogarniety a moze poprostu. Cvar w sma hns czekam
Na 5tyk
24.08.2012
Ja mam HNS v2.8 i zostawilem cvary domyslnie oprocz dawania ct kamizelki, he, fb, sg I zostawilem 2fb terrorystom.