Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Nie fair wobec uzytkownikow
Napisano 13.08.2012 14:54
jakas pomylka?
Napisano 13.08.2012 14:58
Napisano 13.08.2012 15:06
i chodzi mi tylko o ten post z odswiezeniem.
Gość_21977_*
Napisano 13.08.2012 16:56
Rajwen dostał warna za zbyt wczesne odświeżanie,
Z kolei podany link prowadził do tematu, gdzie minusy otrzymał łokieć, a nie Rajwen, co do minusów za ref<24h masz rację, minus za pierwszy post dotyczył jednak złego nazewnictwa tematu, który zedytowałem ze względu na wartościową pomoc w nim zawartą, zamiast usuwać temat z powodem "Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią".
@edit. Przepraszam, Rajwen, w takim razie najmocniej: nie powinienem pisać w ten sposób nawet, jeśli tak to odebrałem.
Użytkownik benio101 edytował ten post 13.08.2012 17:07
Napisano 13.08.2012 17:05
to ze masz wieksza wladze nieznaczy ze mozesz mnie wyzywac od kabli, nigdy nikogo niesprzedalem..
odpowiedz mi na pytanie dlaczego mi dales warna
Użytkownik Rajwen edytował ten post 13.08.2012 17:19
Gość_21977_*
Napisano 13.08.2012 17:10
co jest tutaj trudne do zrozumienia. Warto jednak na przyszłość takie rzeczy wyjaśnić wcześniej na PW.
Napisano 13.08.2012 17:19
no tak przedwczesnie go odswiezylem a lokiec co zrobil ?
pw wyszlo mi z glwoy, sorry. teraz na to zapozno.
Gość_21977_*
Napisano 13.08.2012 17:27
Na forum nie przeklinamy, a wykropkowanie części liter nie zmienia faktu, że były to przekleństwa.
Decyzji Ojca Dyrektora o tym, czy dał warna, czy nie, a nie musiał, choć mógł nie będę podważał
choćby dlatego, że ma on większy staż w moderowaniu. Jeśli chcesz usłyszeć, dlaczego dał / nie dał
danemu użytkownikowi minusa za określone przewinienie, najlepiej wyślij do niego PW.
Napisano 13.08.2012 18:13
Hmm. Zacznijmy ten oto krótki wykład:
Rejestracja na forum oznacza akceptację regulaminu ( http://amxx.pl/topic...egulamin-forum/ )
Punkt II, ostatni podpunkt:
tak więc jeżeli regulamin został złamany, moderatorzy, juniorzy i administratorzy mogą wynagrodzić złamanie regulaminu w postaci:Odświeżanie tematów, jest dozwolone po 24h od daty napisania ostatniego posta
- ujemnego punktu reputacji
- ostrzeżenia (warna)
W regulaminie widnieje:
Ujemne punkty reputacji nie są tu wpisane, ponieważ to oczywiste.Za złamanie danego punktu regulaminu zostaniesz ukarany ostrzeżeniem lub banem.
Jeżeli ktoś z ekipy ma kaprys, żeby dać minusa - daje minusa, chce dać warna - daje warna. O banowaniu nie wspominam, bo ban to najostrzejsza kara za złamanie regulaminu (np. MK)
Oczywiście ten kaprys tyczy się rzeczy, które nie są zgodne z naszym regulaminem.
Tak więc, moderując nasze forum, każdy z naszej ekipy ma możliwość wyboru kary za złamanie regulaminu. Ja za przedwczesne odświeżanie nagradzam minusami, a zaś benio warnami - każdy z nas ma prawo do tego i robi to zgodnie z regulaminem.
Jeżeli trafisz na mnie - masz szczęście
Reasumując powyższe słowa, benio bardzo dobrze wykonuje swoją pracę, zgodnie z regulaminem. Nie mam do niego zastrzeżeń jako kolega z tej samej rangi. Hiroshima raczej też nie ma
Tak jak w poprzednim temacie, temat zamykam, a jeżeli Hiroshima (lub inny z administratorów) będzie chciał dorzucić do tego swoje trzy grosze, ma taką możliwość.
Z góry dziękuje, pozdrawiam i życze przyjemnego wieczoru
Paweł, "Ojciec Dyrektor"
---- i git majonez
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Dodatki SourceMod

Temat jest zamknięty