Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[PROBLEM] RoundSound


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 calcium

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:56
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 13.08.2012 11:51

Witam. Mam problem z pluginem alt_end_round_sounds.
Nie odtwarza mi wszystkich wrzuconych roundsounów. (Konwertowane wszystkie naraz w ten sam sposóB)
Tylko że zauważyłem że z serwera są pobierane tylko te "skompresowane" do ztmp.
Chodź komenda sv_filetransfercompression jest na "0"
SS'y z FTP serwera.
http://screenshooter.net/data/uploads/kv/qp/afds.jpg
SS'y z FTP FASTDL'a
http://screenshooter.net/data/uploads/vc/je/typw.jpg
CVARY:
ers_enabled 1
ers_player_toggle 1
erc_time_ads 720
erc_random_precache 14
Roundsound.ini
; CT Sounds
"sound/misc/FFAcs-pochylnia/ct1.mp3" "CT"
"sound/misc/FFAcs-pochylnia/ct2.mp3" "CT"
"sound/misc/FFAcs-pochylnia/ct3.mp3" "CT"
"sound/misc/FFAcs-pochylnia/ct4.mp3" "CT"
"sound/misc/FFAcs-pochylnia/ct5.mp3" "CT"
"sound/misc/FFAcs-pochylnia/ct6.mp3" "CT"
"sound/misc/FFAcs-pochylnia/ct7.mp3" "CT"
; T Sounds
"sound/misc/FFAcs-pochylnia/t1.mp3" "T"
"sound/misc/FFAcs-pochylnia/t2.mp3" "T"
"sound/misc/FFAcs-pochylnia/t3.mp3" "T"
"sound/misc/FFAcs-pochylnia/t4.mp3" "T"
"sound/misc/FFAcs-pochylnia/t5.mp3" "T"
"sound/misc/FFAcs-pochylnia/t6.mp3" "T"
"sound/misc/FFAcs-pochylnia/t7.mp3" "T"

  • +
  • -
  • 0

#2 C.H.L.E.B.E.K

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:148
  • GG:
  • Imię:Przemysław
  • Lokalizacja:Duczki
Offline

Napisano 13.08.2012 12:32

Hmm...szczerze mówiąc nie polecam tego pluginu bo też z nim miałem sporo problemów ;>

Spróbuj użyć mojego do obsługi Round Soundów :D

Link: http://amxx.pl/topic...le-round-sound/

Użytkownik C.H.L.E.B.E.K edytował ten post 13.08.2012 12:32


#3 calcium

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:56
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 13.08.2012 12:44

Zaraz wgram. Ale też było by miło gdyby plugin miał możliwość wyłączenia RS'a
  • +
  • -
  • 0

#4 C.H.L.E.B.E.K

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:148
  • GG:
  • Imię:Przemysław
  • Lokalizacja:Duczki
Offline

Napisano 13.08.2012 12:58

Dodałbym, ale jestem teraz na tel ;)

#5 calcium

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:56
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 13.08.2012 13:24

No Spk. Plugin dalej nie otwarza tych plików.
  • +
  • -
  • 0

#6 C.H.L.E.B.E.K

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:148
  • GG:
  • Imię:Przemysław
  • Lokalizacja:Duczki
Offline

Napisano 13.08.2012 15:57

Dobrze skonfigurowałeś w pliku .sma?
Pliki pobierają się?

#7 calcium

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:56
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 13.08.2012 16:12

no właśnie się nie pobierają te przy których nie ma ztmp.
  • +
  • -
  • 0

#8 C.H.L.E.B.E.K

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:148
  • GG:
  • Imię:Przemysław
  • Lokalizacja:Duczki
Offline

Napisano 13.08.2012 16:29

Usuń wszystkie te pliki, dobrze ustal lokalizację w pliku .sma i w roundsound.ini i wyłącz najlepiej kompresję na .ztmp i powiedz czy dalej problem jest;)

#9 calcium

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:56
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 13.08.2012 18:14

Zrobiłem tak jak mówiłeś , niestety dalej nic :(

http://www6.zippyshare.com/v/55201402/file.html
link do roundsound

Użytkownik calcium edytował ten post 13.08.2012 18:19

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych