Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Bunny hop się "ślizga"


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
15 odpowiedzi w tym temacie

#1 exero

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:24
Offline

Napisano 30.03.2009 18:50

Witam.Posiadam na serwerze Deathrun mod. Pingi mam po 20 jak i wszscy na serwie i problem ze probowalem ze wszystkimi pluginami dostepnymi z bunny hoppem. Ale Kiedy ktos proboje zrobic go na serwerze to się slizga ze tak powiem. Jak chce skrecic o 90stopni to sie zatrzymuje taki dziwny efekt powstaje. Jesli ktos chce sprawdzic to to moze wejsc na moj serwer i zobaczyc ze nie dziala :/ : 83.143.134.196:27025 pw: rd Pomocy błagam ;/
  • +
  • -
  • 0

#2 Slugger

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 19
Początkujący

  • Postów:406
  • GG:
  • Lokalizacja:Piła
Offline

Napisano 30.03.2009 19:11

Ile jest osób gdy się dzieją te dziwne zjawiska? :D
  • +
  • -
  • 0

#3 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 30.03.2009 19:16

Zobacz ten: http://forums.allied... ... 1109801344

#4 exero

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:24
Offline

Napisano 30.03.2009 19:21

Na serwerze były 2 osoby 0 laggow :]
  • +
  • -
  • 0

#5 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 30.03.2009 19:21

Wgraj ten plugin co Ci dałem od BH.

#6 exero

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:24
Offline

Napisano 30.03.2009 19:25

Nie udało się skompilować pluginu. Przeczytaj poniższy bład:
To wyskakuje jak wrzucam do kompilatora
  • +
  • -
  • 0

#7 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 30.03.2009 19:28

Mi się udało. Masz w załączniku:

Załączone pliki



#8 exero

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:24
Offline

Napisano 30.03.2009 19:32

Nic nie pomoglo;/ na innych serwerach mam normalnie:/ zaraz zrobie filmik

[ Dodano: 30-03-2009, 20:40 ]
Kurde nie moge no zrobic filmiku ;/ moglbys wejsc na serwer i zobaczyc? czy ci to nie potrzebne i juz nie masz pomyslow

[ Dodano: 30-03-2009, 20:45 ]
moze inny amxx czy cos takiego?
  • +
  • -
  • 0

#9 Slugger

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 19
Początkujący

  • Postów:406
  • GG:
  • Lokalizacja:Piła
Offline

Napisano 30.03.2009 20:58

moze inny amxx czy cos takiego?


A jaka wersja? ;>
  • +
  • -
  • 0

#10 berix

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 34
Życzliwy

  • Postów:254
  • Lokalizacja:Ruda sl (slaskie)
Offline

Napisano 30.03.2009 21:10

serwer nie dziala, zmien wartosc sv_airaccelerate z 100 na 10
  • +
  • -
  • 0

#11 zer0.

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 428
Wszechobecny

  • Postów:2116
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kw
Offline

Napisano 31.03.2009 06:02

Zobacz ten: http://forums.allied...08&d=1109801344

Do tego są 3 cvary. Też go mam ;)

bh_enabled 1
bh_autojump 2
bh_showusage 1

  • +
  • -
  • 0

#12 exero

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:24
Offline

Napisano 31.03.2009 14:38

link ten co podałes nie działa
  • +
  • -
  • 0

#13 TiTu$

    Czempion

  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:817
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 31.03.2009 14:40

W tym linku był ten plik proszę daje ci go w załączniku

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#14 exero

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:24
Offline

Napisano 31.03.2009 14:48

serwer nie dziala, zmien wartosc sv_airaccelerate z 100 na 10

Serwer juz ON. Nie mam takiej komendy sv_airccelrate i dodalem do configa to. Nadal nie działa
  • +
  • -
  • 0

#15 berix

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 34
Życzliwy

  • Postów:254
  • Lokalizacja:Ruda sl (slaskie)
Offline

Napisano 31.03.2009 15:27

serwer nie dziala, zmien wartosc sv_airaccelerate z 100 na 10

Serwer juz ON. Nie mam takiej komendy sv_airccelrate i dodalem do configa to. Nadal nie działa


jest taka komenda :) własnie przy bh wartośc 100 daje efekt ślizgania, sprawdz w hlsw sv_airaccelerate (oczwiście mowie o tym jeżeli nie ma zadnych takich pluginów które ułatwiają bh lub coś w tym stylu)

edit: okazuje się że masz jakiś plugijn wgrany typu AXN
  • +
  • -
  • 0

#16 exero

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:24
Offline

Napisano 31.03.2009 15:32

No na serwie własnie jest Auto bunny hop enabler i mi tak dziwnie działa wejdz na serwer:

REKLAMA NIE WSKAZANA !!!
Jaka reklama opanuj sie ;/

[ Dodano: 31-03-2009, 17:08 ]
Czy Ktoś moze mi podać paczke addons i liblist.gam ze swojego deathruna?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych