Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie dostaję expa na moim DiabloMod


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 tektura159

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -8
Mniej niż zer0.

  • Postów:65
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 11.08.2012 07:35

Witam,
Mam własnego diablo moda, na którym nie idzie w ogóle exp. Dodałem na razie pod boty, które miały parę kili i nic.
Jeszcze moje pytanie jest takie, jak zwiększyć exp na takim diablo modzie?


Niee, chyba mi działa, mam 4 procenty ^^, tylko teraz jak powiększyć exp?

Użytkownik tektura159 edytował ten post 11.08.2012 07:41

  • +
  • -
  • 0

#2 Gość_21977_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 03.09.2012 11:44

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum

AMX Mod XProblemy

do

ModyDiablo ModProblemy

#3 Kavi76

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 17
Początkujący

  • Postów:209
  • GG:
  • Imię:Paweł :)
  • Lokalizacja:CrL
Offline

Napisano 03.09.2012 13:54

plik amxx.cfg

"diablo_xpbonus ilość expa za zabicie standardowo ustawione na 7 "
  • +
  • -
  • 0

#4 MENTOSIK

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: -14
Zbieracz minusów

  • Postów:74
  • Steam:steam
  • Imię:Wojtek
  • Lokalizacja:Koronowo
Offline

Napisano 03.09.2012 20:39

hmmm a masz w ogóle baze danych ?? Ustawiłeś połączenie?

Użytkownik MENTOSIK edytował ten post 03.09.2012 20:42

www.Cs-Nalogowcy.xaa.pl

Zombie Plague Advence 1.6.1

Masz serwer bez forum? Szukasz forum dla swojego serwera?Napisz podanie na www.Cs-Nalogowcy.xaa.pl

Dołączona grafika

Dołączona grafika





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych