Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
- - - - -

OwnServer padł ?


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 KLATKER

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:4
  • Lokalizacja:Wejherowo
Offline

Napisano 08.08.2012 18:21

Witam dzisiaj kupiłem serwer na ownserver.pl wgrałem wszystkie pluginy ustawiłem cvary wszystkie wszystko OK a tu nagle próbuje sie zalogować i wyskakuje coś takiego:


[MySQL] B��d Zapytania w Pliku: /home/gsp/public_html/gsp/system/funkcje/system.funkcje.php na Lini 68

Tre�� B��du:
Got error 28 from storage engine

Wywo�ane Zapytanie:
SHOW COLUMNS FROM `tabela_system_komunikaty`

I to jest też przy rejestracji.
Mają tak wszyscy znajomi.
Wie ktoś kiedy to naprawią?
  • +
  • -
  • 1

#2 Anty

    Wszechpomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:375
  • Lokalizacja:NS
Offline

Napisano 08.08.2012 18:32

Mam to samo ...

Coś z bazą danych
Awanse klas dodawane tylko i wyłącznie w klasie bez edytacji silnika.
Pisz na pw dogadamy się:D

#3 ELOS

    No i pozamiatane ;*

  • Power User

Reputacja: 144
Zaawansowany

  • Postów:703
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Będzin
Offline

Napisano 09.08.2012 00:15

Sam jestem zdenerwowany tym, mam tam tylko 1 serwer do testów i nie mogę go użyć... nie wiem czy coś robią czy coś bo na początku nie dało się tylko zalogować a teraz cała strona nie działa.
  • +
  • -
  • 0

[Aktualizacja 22.01.2015] GunXpMod 2.7.4

http://wklej.to/vlMW7


#4 KLATKER

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:4
  • Lokalizacja:Wejherowo
Offline

Napisano 09.08.2012 10:40

i wszystko padło, nawet strony nie ma.
  • +
  • -
  • 0

#5 иєxт

    NoLajf ;)

  • Power User

Reputacja: 509
Wszechwiedzący

  • Postów:725
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Ostrów Wielkopolski
Offline

Napisano 09.08.2012 10:43

No niestety nie ma, trzeba czekać ...

Dobrze że pukawka nie padła :D
  • +
  • -
  • 0

b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_000000_FFFFFF.png
b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_000000_FFFFFF.png
b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_000000_FFFFFF.png

1-2213016-350x20-51883C-31531E-372619-FF

b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_000000_FFFFFF.png


#6 KLATKER

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:4
  • Lokalizacja:Wejherowo
Offline

Napisano 10.08.2012 09:19

Dobra OwnServer Działa :D
  • +
  • -
  • 0

#7 graczu

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:42
  • GG:
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 19.08.2012 22:01

Nic nie padło, OwnServer.pl aktualnie robi spore aktualizacje które wprowadzą sporo nowych rzeczy jak konta mysql ( darmowe ) konta www ( darmowe ) domeny i wiele innych usprawnień.
Zmienia się też system strony i przez co nieraz są chwilowe ( nieraz dłuższe ) przerwy w działaniu strony.

Strona ma tylko przerwy w działaniu, wszystkie serwery i usługi działają bez problemów.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych