←  Propozycje

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Dział dla Zombie Modów

• +
  • -
Fili:P - zdjęcie Fili:P 07.08.2012

Co z tego że tyle osób deklaruję pomoc jak 50 % albo zrezygnuje po czasie albo ma 0 pojęcie o tym modzie,mówię tu przeważnie o nowych użytkownikach tego forum.

Nikt nowy nie zadeklarował pomocy...
Odpowiedz

• +
  • -
Kołodziej - zdjęcie Kołodziej 07.08.2012

Nikt nowy nie zadeklarował pomocy...

W każdym razie nie radziłbym polegać na mniej doświadczonych użytkownikach
Odpowiedz

• +
  • -
speedkill - zdjęcie speedkill 07.08.2012

Jestem za, choć obawiam się, że będzie to samo, co z działem Source.
Spróbować chyba nie zaszkodzi wobec takich deklaracji aktywności ;)

Odpowiedz

• +
  • -
Fili:P - zdjęcie Fili:P 07.08.2012

Jestem za, choć obawiam się, że będzie to samo, co z działem Source.
Spróbować chyba nie zaszkodzi wobec takich deklaracji aktywności ;)

Ale source to jakby inny język skryptowy ( według mnie trudniejszy ), a ten pod goldsrc jest prostszy i więcej ludzi na forum go ogarnia, więc jest dużo większa szansa na rozwinięcie się działu.
Odpowiedz

• +
  • -
Szary Frager - zdjęcie Szary Frager 07.08.2012

Ja bardzo chętnie mógłbym pomóc w rozwijaniu takiego działu. Mam na swojej sieci duży serwer Zombie Plague i trochę ogarniam tego moda.
Odpowiedz

• +
  • -
ELOS - zdjęcie ELOS 07.08.2012

Jestem za co do tego działu. Samo z ochotą piszę pluginy do zombie moda a nawet czasami tworzę całego xp moda do zombie plague.

Zombie jest to jeden z popularniejszych modów lecz wiele serwerów jest przeciętnych właśnie z powodu że nie znają stron z innych o tematyce ZM.

Na początek moglibyśmy się zająć udostępnianiem gotowych modów,pluginów, modyfikacji, modeli, soundów oraz innych przydatnych rzeczy do zombie moda jest to na około około 4miesiące roboty jak nie dużej jak by wrzucać wszystko szczegółowo wliczając zagraniczne strony. Co do reszty lubię tworzyć pluginy pod zombie lecz brakuje mi już pomysłów.

Być może jak ukończę mojego zombie wara udostępnię go wraz z plikami php na forum.

Jako stary użytkownik tego forum mogę również powiedzieć że przez 12 serwerów zm które robiłem nie korzystałem z ani jednego pluginu umieszczonego na amxx.

Mogę się przyczynić do rozwoju tego działu. To tyle ode mnie.
Odpowiedz

Adminek AMXX.PL - zdjęcie Adminek AMXX.PL 07.08.2012

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Wstępnie przyjęte do rozpatrzenia

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL

Użytkownik Kawon edytował ten post 07.08.2012 14:44
Włączyłem HTML
Odpowiedz

• +
  • -
Hiroshima - zdjęcie Hiroshima 09.08.2012

otwieram temat aby zrobić ponownie mały wywiad kto i czym chciałby się zająć tworząc nowy dział.
Wszystkie osoby, które zadeklarują się do pomocy otrzymają dostęp do tego działu wcześniej niż inni użytkownicy a najaktywniejsi z nich (czyli 'developerzy' nowych pluginów / tłumacze ) będą mieli dostęp do ukrytego dla reszty userów działu (który stworzę), gdzie będą mogli spokojnie przygotowywać nowe pluginy, dzielić się nimi z resztą osób ( mowa o osobach przyczyniających się do rozwoju nowego działu i załodze ), zdobywać nowe doświadczenie i szlifować swoje umiejętności związane z programowaniem. Zastosowań tego działu jak znam życie będzie więcej ;>

Czekam również na propozycję odnośnie subforów w dziale tego moda oraz czy macie jeszcze jakieś inne ciekawe pomysły związane z nim.
Odpowiedz

• +
  • -
ELOS - zdjęcie ELOS 09.08.2012

Pierwszy yeah :D w końcu.

Zgłaszam się dział Zombie Plaque (najbardziej), basebuilder, zombie advanture.
- Tłumaczenia
- Udostępnianie pluginów/tutorialów/modyfikacje
- Fixy
- A z resztą co się bd rozpisywał, wszystko co mi wpadnie do głowy ; ]

Propozycję do subfor.

Modele, Soundy, Nowości, Pluginy i modyfikacje, Tutoriale.
Odpowiedz

• +
  • -
TheRock - zdjęcie TheRock 09.08.2012

No ja bym mógłbym pomóc przy tym dziale regularnie odwiedzam strony zagraniczne i mógłbym wstawiać od nich pluginy
oraz mam trochę pluginów na komputerze do zm
Odpowiedz

• +
  • -
Hiroshima - zdjęcie Hiroshima 09.08.2012

No ja bym mógłbym pomóc przy tym dziale regularnie odwiedzam strony zagraniczne i mógłbym wstawiać od nich pluginy

jeśli plugin jest w wersji ML to ok, jeśli nie to trzeba go przetłumaczyć przed wstawieniem. Kopiowanie na pałę nie ma sensu tylko po to, by zapełnić dział

Propozycję do subfor.

Modele, Soundy, Nowości, Pluginy i modyfikacje, Tutoriale.

chciałeś napisać "subforów" ;>

modele i sondy zrobiłbym jako "Pliki" ze stosownym opisem do tego subforum.
mam nadzieję, że propozycji będzie więcej
Odpowiedz

• +
  • -
ELOS - zdjęcie ELOS 09.08.2012

Rzeczywiście mój błąd ; p

Nie wiem czy to już nie będzie przesada lecz można dodać jeszcze subforum na:
Extra Itemy, Klasy Zombie w tedy w dziele panował bym porządek łatwiej by było się odnaleźć w tematach.

Na dodatek można dorzucić subforum gdzie użytkownicy mogli by pisać prośby o modyfikacje/pluginy/extra itemy itp. Jak wpadnę na coś jeszcze dam edita.
Odpowiedz

• +
  • -
sNH. - zdjęcie sNH. 09.08.2012

Mogę tłumaczyć pluginy, pomagać w edycji, pomagać ogólnie przy konfiguracji, pisać proste pluginy.
Odpowiedz

• +
  • -
GeDox - zdjęcie GeDox 09.08.2012

Hiroshima, w takim razie - do boju! :)))
Odpowiedz

• +
  • -
dasiek - zdjęcie dasiek 09.08.2012

Pytanie - Czy ST też będzie miał dostęp do tego działu wcześniej niż inni?

Proponowałbym Suby takie jak w innych modach (nowości, Pluginy , Pytania, problemy, poradniki łatki) Tylko Dodać Oddzielny prefix dla BB , ZP
Odpowiedz

• +
  • -
Misiaczek ;c - zdjęcie Misiaczek ;c 09.08.2012

Zombie Ogólnie
Odpowiedz

• +
  • -
Na 5tyk - zdjęcie Na 5tyk 09.08.2012

Także mogę pomóc.
Mógłbym wrzucać modele, soundy, tłumaczyć i inne :)
Odpowiedz

• +
  • -
Szary Frager - zdjęcie Szary Frager 10.08.2012

Ja również mogę tłumaczyć pluginy :D Wrzucać modele itp.
Odpowiedz

• +
  • -
Fili:P - zdjęcie Fili:P 10.08.2012

Ja będę dodawał pliki i extra itemy i w ogóle dużo fajnych rzeczy z innych stron ( niepolskich ). Tylko pamiętajcie o przeniesienie do działu istniejących już dodatków :)
Odpowiedz

• +
  • -
Nestea****Lemon - zdjęcie Nestea****Lemon 10.08.2012

Ja mogę dodawać nowe itemki do ZP , klasy Zombie , modele zombie/broni , i wiele innych ciekawych rzeczy dotyczących ZP , np. nowe tryby gry
Odpowiedz