Dział dla Zombie Modów
G[o]Q
13.08.2012
obrady trwają wypatrujcie białego dymu a będzie to znak że decyzja podjęta i możecie szykować treści do działu
Fili:P
13.08.2012
już są dodawane do działu inne mody > poradniki łatki & pluginy w większych niż kiedyś ilościach, a mam nadzieję będzie jeszcze więcejobrady trwają wypatrujcie białego dymu a będzie to znak że decyzja podjęta i możecie szykować treści do działu

G[o]Q
13.08.2012
już są dodawane do działu inne mody > poradniki łatki & pluginy w większych niż kiedyś ilościach, a mam nadzieję będzie jeszcze więcej
czyli wychodzi na to ze dzial jest zbędny skoro zapelniacie inny treścią która ma być w nowym dziale ?
Fili:P
13.08.2012
Nie spinaj już G[o]Q. Dobrze wiesz że dodajemy już teraz, aby później było troszeczkę prościej.już są dodawane do działu inne mody > poradniki łatki & pluginy w większych niż kiedyś ilościach, a mam nadzieję będzie jeszcze więcej
czyli wychodzi na to ze dzial jest zbędny skoro zapelniacie inny treścią która ma być w nowym dziale ?
Misiaczek ;c
18.08.2012
Zombie Mod
* Zombie Mod Plague
- Pluginy
-- Human
-- Zombie
-- Server Side
- Poradniki, Łatki
- Bugi
- Dyskusje
- Pytania
* Biohazard
- Pluginy
- Poradniki, Łatki
- Bugi
- Dyskusje
- Pytania
* Zombie Hell
- Pluginy
- Poradniki, Łatki
- Bugi
- Dyskusje
- Pytania
Legenda
Zombie Mod - Główna Kategoria
* -> Podkategoria
- -> Działy Podkategori
-- -> Sub Działy Danego Działu (Masło maślane)
* Zombie Mod Plague
- Pluginy
-- Human
-- Zombie
-- Server Side
- Poradniki, Łatki
- Bugi
- Dyskusje
- Pytania
* Biohazard
- Pluginy
- Poradniki, Łatki
- Bugi
- Dyskusje
- Pytania
* Zombie Hell
- Pluginy
- Poradniki, Łatki
- Bugi
- Dyskusje
- Pytania
Legenda
Zombie Mod - Główna Kategoria
* -> Podkategoria
- -> Działy Podkategori
-- -> Sub Działy Danego Działu (Masło maślane)
G[o]Q
19.08.2012
zamiast tej segregacji na mody zrobiłbym kategorie z zombie mod plague i dodal tagi dla wszystkich typów bo jest jeszcze np buildier itd
ToRRent
19.08.2012
popieram, nie ma sensu rozdzielac modow bo jeszcze jest base builder, zombie escape, zombie horde, crysis hunter itd.

Jak się nazwać
19.08.2012
No to skoro już tak daleko zaszło, to ja się zgłaszam.
Popieram także pomysł Goq z tymi tagami. Mam nadzieję że w tym dziale będzie też obowiązywał zakaz modyfikacji plików gracza (sam znalazłem na ruskich forach takie pluginy jak np ten: http://img191.images...466019score.jpg) Możnaby zrobić też jakieś statystyki serwerowe (naliczanie infekcji i pod to rank i top15) sam to mam na serwie.
Popieram także pomysł Goq z tymi tagami. Mam nadzieję że w tym dziale będzie też obowiązywał zakaz modyfikacji plików gracza (sam znalazłem na ruskich forach takie pluginy jak np ten: http://img191.images...466019score.jpg) Możnaby zrobić też jakieś statystyki serwerowe (naliczanie infekcji i pod to rank i top15) sam to mam na serwie.
Na 5tyk
19.08.2012
Jak się nazwać, ale wiesz, że już istnieją statystyki?
http://amxx.pl/topic...i-zombieplague/
http://amxx.pl/topic...i-zombieplague/
Hiroshima
19.08.2012
podział na kategorię wg Miska nie ma najmniejszego sensu. Po to są tagi, żeby z nich korzystać.
Moja propozycja co do działu jest następująca:
Zombie
--Pluginy
--Klasy
----Zombie
----Human
--Prośby o modyfikację
--Dyskusje/Pomysły/Pytania
--Poradniki/Łatki
No i teraz niech ktoś wymieni wszystkie prefixy jakie mają być.
Moja propozycja co do działu jest następująca:
Zombie
--Pluginy
--Klasy
----Zombie
----Human
--Prośby o modyfikację
--Dyskusje/Pomysły/Pytania
--Poradniki/Łatki
No i teraz niech ktoś wymieni wszystkie prefixy jakie mają być.
Jak się nazwać
19.08.2012
Hiroshima w domyślnym Zomie modzie nie ma klas ludzi, przydałby się też dział Itemy
Na 5tyk a czy ja napisałem statystyki www czy serwerowe?
Użytkownik Jak się nazwać edytował ten post 19.08.2012 11:19
Na 5tyk a czy ja napisałem statystyki www czy serwerowe?
Użytkownik Jak się nazwać edytował ten post 19.08.2012 11:19
Hiroshima
19.08.2012
w domyślnym nie ma, ale jak wiadomo to ma obejmować całokształt, więc wg mnie tak łatwiej będzie cokolwiek znaleźć.
Jeśli chodzi o itemy to też znajdzie się dla nich miejsce.
Niech ktoś zrobi listę prefixów
Jeśli chodzi o itemy to też znajdzie się dla nich miejsce.
Niech ktoś zrobi listę prefixów
Hiroshima
19.08.2012
Do klas zombie i human oraz do itemów będzie zrobiona lista wyglądająca tak jak lista pluginów ( http://amxx.pl/pluginy )
Misiaczek ;c
19.08.2012
Zombie Plague 4.3, Zombie Plague 5.0, BaseBuilder, Zombie Horde, Zombie Escape, Zombie Hell, Biohazard, to są te które ja znam
może ktoś zna inne więc nie pisze iż to są na 100% wszystkie

TheRock
19.08.2012
Jeszcze zombi CSO
Użytkownik TheRock edytował ten post 19.08.2012 14:08
Użytkownik TheRock edytował ten post 19.08.2012 14:08
glut
19.08.2012
To nie znaczy że nie możemy przyczynić się do rozwoju tego rodzaju ZombieModa

Hiroshima
19.08.2012
dział został udostępniony. na razie widzą go tylko osoby posiadające rangę power user ( i wzwyż ).
Kto chce moderować ten dział (z grup power user + ) niech napisze do mnie na PW.
Roboty z przenoszeniem tematów z działu "inne mody" będzie bardzo dużo...
Kto chce moderować ten dział (z grup power user + ) niech napisze do mnie na PW.
Roboty z przenoszeniem tematów z działu "inne mody" będzie bardzo dużo...