Dział dla Zombie Modów
Fili:P
06.08.2012
Cześć proponuję dodać dział dla Zombie Mod, czyli Zombie Plague, Zombie Escape, Base Builder itd.
Kołodziej
06.08.2012
Od tego jest dział http://amxx.pl/forum/155-inne-mody/ a jeżeli już mowa o zombie modzie proponuje też bf2 mod.
06.08.2012
O BF2 już było mówione to zbyt mało popularny mod. http://amxx.pl/topic...ly-dla-2-modow/
ToRRent
06.08.2012
bf2 jak dla mnie to nie mod, tylko plugin od rang
zombie jest dosc obszerne dlatego bardzo dobrym pomyslem jest dodanie nowego poddzialu
zombie jest dosc obszerne dlatego bardzo dobrym pomyslem jest dodanie nowego poddzialu
Hiroshima
06.08.2012
jeśli znajdą się fanatycy tego moda i osoby aktywnie supportujące / pomagające w pisaniu nowych rzeczy to nie widzę powodu dlaczego nie zrobić nowego działu.
06.08.2012
Właśnie ostatnio zacząłem udostępniać różne extra itemy, więc chętnie się tym zajmę. Pamiętam że na BB znał się Muzzi. Również na zombie plague zna się ELOS, więc jest nas 3 conajmniej. ( być może jeszcze szyfrant, nie wiem )jeśli znajdą się fanatycy tego moda i osoby aktywnie supportujące / pomagające w pisaniu nowych rzeczy to nie widzę powodu dlaczego nie zrobić nowego działu.
SzyjaN
06.08.2012
Przydałby się na pewno. Nie widziałem jeszcze polskiego supportu dla tego moda, a zapewne wiele osób by z niego skorzystało.
sebul
06.08.2012
I pewnie będzie tak jak z działem source ^ ^ czyli pusto, porównując do całej zawartości forum.
Gość_21977_* 06.08.2012
Jestem za, choć obawiam się, że będzie to samo, co z działem Source.
Spróbować chyba nie zaszkodzi wobec takich deklaracji aktywności

sharkowy
06.08.2012
Z source było tak samo. Ja na nie (pomimo tego, że już tu nie wchodzę) mod nie ma takiej popularności żeby zasłużył na swój dział, druga rzecz jest taka, że temat był już wałkowany.
06.08.2012
Zaufaj mi, "Lepiej żałować, że coś zrobiłeś, niż żałować, że tego nie zrobiłeś".Spróbować chyba nie zaszkodzi wobec takich deklaracji aktywności
Z source było tak samo. Ja na nie (pomimo tego, że już tu nie wchodzę) mod nie ma takiej popularności żeby zasłużył na swój dział, druga rzecz jest taka, że temat był już wałkowany.
Szary Frager
06.08.2012
Ja również jestem za. W necie nie ma tak owej pomocy w polskim języku do Zombie Moda. Każda większa sieć ma ten mod. A na amxx.pl jest słabo o nim mówione dlatego jest tłumiony.
Misiaczek ;c
07.08.2012
w zp/zombie hell/biohazard moge pomoc
bo ostatnimy czasy wciagnely mnie te mody

Kołodziej
07.08.2012
Co z tego że tyle osób deklaruję pomoc jak 50 % albo zrezygnuje po czasie albo ma 0 pojęcie o tym modzie,mówię tu przeważnie o nowych użytkownikach tego forum.