←  Propozycje

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Dział dla Zombie Modów

• +
  • -
Fili:P - zdjęcie Fili:P 06.08.2012

Cześć proponuję dodać dział dla Zombie Mod, czyli Zombie Plague, Zombie Escape, Base Builder itd.
Odpowiedz

• +
  • -
Kołodziej - zdjęcie Kołodziej 06.08.2012

Od tego jest dział http://amxx.pl/forum/155-inne-mody/ a jeżeli już mowa o zombie modzie proponuje też bf2 mod.
Odpowiedz

• +
  • -

O BF2 już było mówione to zbyt mało popularny mod. http://amxx.pl/topic...ly-dla-2-modow/
Odpowiedz

• +
  • -
ToRRent - zdjęcie ToRRent 06.08.2012

bf2 jak dla mnie to nie mod, tylko plugin od rang

zombie jest dosc obszerne dlatego bardzo dobrym pomyslem jest dodanie nowego poddzialu
Odpowiedz

• +
  • -
Hiroshima - zdjęcie Hiroshima 06.08.2012

jeśli znajdą się fanatycy tego moda i osoby aktywnie supportujące / pomagające w pisaniu nowych rzeczy to nie widzę powodu dlaczego nie zrobić nowego działu.
Odpowiedz

• +
  • -

jeśli znajdą się fanatycy tego moda i osoby aktywnie supportujące / pomagające w pisaniu nowych rzeczy to nie widzę powodu dlaczego nie zrobić nowego działu.

Właśnie ostatnio zacząłem udostępniać różne extra itemy, więc chętnie się tym zajmę. Pamiętam że na BB znał się Muzzi. Również na zombie plague zna się ELOS, więc jest nas 3 conajmniej. ( być może jeszcze szyfrant, nie wiem )
Odpowiedz

• +
  • -
ASu - zdjęcie ASu 06.08.2012

w ZP mogę również pomóc.
Odpowiedz

• +
  • -
SzyjaN - zdjęcie SzyjaN 06.08.2012

Przydałby się na pewno. Nie widziałem jeszcze polskiego supportu dla tego moda, a zapewne wiele osób by z niego skorzystało.
Odpowiedz

• +
  • -

Więc proszę o decyzję końcową.
Odpowiedz

• +
  • -
sNH. - zdjęcie sNH. 06.08.2012

ZP? Mogę się zaangażować ^^
Odpowiedz

• +
  • -
sebul - zdjęcie sebul 06.08.2012

I pewnie będzie tak jak z działem source ^ ^ czyli pusto, porównując do całej zawartości forum.
Odpowiedz

Gość_21977_* 06.08.2012

Jestem za, choć obawiam się, że będzie to samo, co z działem Source.
Spróbować chyba nie zaszkodzi wobec takich deklaracji aktywności ;)
Odpowiedz

• +
  • -
sharkowy - zdjęcie sharkowy 06.08.2012

Spróbować chyba nie zaszkodzi wobec takich deklaracji aktywności

Z source było tak samo. Ja na nie (pomimo tego, że już tu nie wchodzę) mod nie ma takiej popularności żeby zasłużył na swój dział, druga rzecz jest taka, że temat był już wałkowany.
Odpowiedz

• +
  • -
GeDox - zdjęcie GeDox 06.08.2012

Także pomogę przy ZM :)
Odpowiedz

• +
  • -

Spróbować chyba nie zaszkodzi wobec takich deklaracji aktywności

Z source było tak samo. Ja na nie (pomimo tego, że już tu nie wchodzę) mod nie ma takiej popularności żeby zasłużył na swój dział, druga rzecz jest taka, że temat był już wałkowany.

Zaufaj mi, "Lepiej żałować, że coś zrobiłeś, niż żałować, że tego nie zrobiłeś".
Odpowiedz

• +
  • -
Na 5tyk - zdjęcie Na 5tyk 06.08.2012

Jestem za, żeby taki mod powstał
Odpowiedz

• +
  • -
Szary Frager - zdjęcie Szary Frager 06.08.2012

Ja również jestem za. W necie nie ma tak owej pomocy w polskim języku do Zombie Moda. Każda większa sieć ma ten mod. A na amxx.pl jest słabo o nim mówione dlatego jest tłumiony.
Odpowiedz

Nenczoks - zdjęcie Nenczoks 06.08.2012

W Biohazard mogę się zaangażować, ale nie wykluczam ZP i inne.
Odpowiedz

• +
  • -
Misiaczek ;c - zdjęcie Misiaczek ;c 07.08.2012

w zp/zombie hell/biohazard moge pomoc ;P bo ostatnimy czasy wciagnely mnie te mody :P
Odpowiedz

• +
  • -
Kołodziej - zdjęcie Kołodziej 07.08.2012

Co z tego że tyle osób deklaruję pomoc jak 50 % albo zrezygnuje po czasie albo ma 0 pojęcie o tym modzie,mówię tu przeważnie o nowych użytkownikach tego forum.
Odpowiedz