witam,
jak dodaję psycho na next serwer to wystarczy dać tą samą baze danych ? co np mam na dr a chce na ffa?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

baza danych psycho
Temat rozp. CS-Hejdz, 05.08.2012 11:52
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05.08.2012 11:52
Napisano 06.08.2012 09:47
Pomoże ktoś?
Jak mam zainstalowane psyho np na DD2 to mam zrobić nową bazę danych na psychostats ffa? i co zrobić z plikami stats.pl i stats.cfg ??
Jak mam zainstalowane psyho np na DD2 to mam zrobić nową bazę danych na psychostats ffa? i co zrobić z plikami stats.pl i stats.cfg ??
Napisano 06.08.2012 10:07
Nie możesz sam sprawdzić? Czy to jest aż takie trudne? Jedna baza + kilka serwerów === statystyki zbiorcze z kilku serwerów i wyświetlane w psychostats. Jedna baza + jeden serwer === statystyki stricte dla jednego serwera, proste.
IP: ts3.cserwerek.pl
Napisano 06.08.2012 10:15
Możesz mi podać komendę cron? Chcę aby z folderu przed public_html był folder " dr" i z niego brało pliki stats.pl i stats.cfg tutaj komenda którą używam :
cd /home/mój_login/domains/moja_domena/ && /usr/bin/perl ./stats.pl
Dzięki za pomoc
cd /home/mój_login/domains/moja_domena/ && /usr/bin/perl ./stats.pl
Dzięki za pomoc

Gość_21977_*
Napisano 07.08.2012 07:01
Polecam Ci naukę podstawowych komend pod linuxa.cd /home/mój_login/domains/moja_domena/ && /usr/bin/perl ./stats.pl
Napisano 07.08.2012 22:34
@benio
On brał przykład z poradnika z csc, gdzie właśnie taką komende podano
@topic
Nie musisz tworzyć osobnych baz, wystarczy że dodasz inne prefixy do tabel. Ale musisz wrzucić osobną paczkę na ftp.
On brał przykład z poradnika z csc, gdzie właśnie taką komende podano

@topic
Nie musisz tworzyć osobnych baz, wystarczy że dodasz inne prefixy do tabel. Ale musisz wrzucić osobną paczkę na ftp.
Portek: Za 20zł, to ja nawet notatnika nie otworze..
Nowe portfolio. Ciekawe artykuły, ciekawe przykłady: WojtusDEV.pl
Nowe portfolio. Ciekawe artykuły, ciekawe przykłady: WojtusDEV.pl
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych