Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

get_user_info


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 loleN

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:157
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 29.03.2009 13:44

Mam problem z funkcja, get_user_info gdy jak użyje tego tak

public interp(id)
{
new exinterp[32]
get_user_info(id, "ex_interp", exinterp, 31) 
set_hudmessage (200, 150, 0, 0.02, 0.24, 0, 6.0, 12.0)
show_hudmessage(id,"Twoj interp: %d" , exinterp)
}

Wyskakuje mi tak

Twoj interp: 0

  • +
  • -
  • 0

#2 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 29.03.2009 13:50

Interpretacja ciagu znakowego jako liczba typu int...
  • +
  • -
  • 0

#3 wizu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 224
Profesjonalista

  • Postów:1217
  • GG:
  • Lokalizacja:Sanok
Offline

Napisano 29.03.2009 13:53

Dodatkowo get_user_info(id, "ex_interp", exinterp, 31) Nie pobierze Ci wartości ex_interp, tylko setinfo "ex_interp" "wartosc"
Tak jak przy haśle np. do admina.
Tam ma jeszcze kilka możliwości oprócz tego, ale ex_interp nie pobierze.
  • +
  • -
  • 0

#4 darkman

    Wszechwiedzący

  • Przyjaciel

Reputacja: 85
Zaawansowany

  • Postów:553
  • Lokalizacja:inactive
Offline

Napisano 29.03.2009 15:28

powtarzam, to nie służy do pobierania wartości komend. po drugie interpu tym nigdy nie pobierzesz(rate sie coprawda da ale tego nie)
użyj query_client_cvar
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych