Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem Diablomod komunikat...


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 hmr

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
Offline

Napisano 28.03.2009 21:31

Dołączona grafika

TAki problem mały jak ludzie próbują wejść na serwer...
Da się to jakoś naprawić?? :help:
  • +
  • -
  • 0

#2 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 28.03.2009 21:39

Plik sie zle pobral, niech usuna i jeszcze raz sciagna, lub ty daj na serwa jeszcze raz ten plik.
  • +
  • -
  • 0

#3 hmr

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
Offline

Napisano 28.03.2009 21:45

dzięki spróbuje
Edit:
Dalej to samo jeden może wejśc drugi nadal nie może...
  • +
  • -
  • 0

#4 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 28.03.2009 23:08

hmr, czy sciagneli plik ponownie?
  • +
  • -
  • 0

#5 hmr

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
Offline

Napisano 28.03.2009 23:09

No niby tak... ale nie wszyscy mają ten problem na 4 osoby 2 miały...
  • +
  • -
  • 0

#6 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 28.03.2009 23:12

A wymieniles plik na ftp? Moze on jest uszkodzony...
  • +
  • -
  • 0

#7 hmr

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
Offline

Napisano 29.03.2009 09:16

no nadmieniłem ten plik może on jest uszkodzony i ci którzy nie mają sciągniętego wcześniej to wyskakuje im błąd ja wcześniej już grałem na tym modzie,ten plik może jest uszkodzony
Da radę jakoś podmienić ten plik lub go jakos naprawić?
Może mógłby ktoś zuploadować ten plik mine.mdl

Nie działa usuneli pobrało im się jeszcze raz i dalej to samo
Może wgrać inną wersje tego moda?
  • +
  • -
  • 0

#8 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 29.03.2009 10:07

Sciagnij z forum jeszcze raz, usun z serwera, daj swierzo sciagniety, a nastepnie powiedz tym co sciagneli by usuneli i sciagneli jeszcze raz.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych