Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Zle przerobilem


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 UnderMount

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:164
Offline

Napisano 28.03.2009 19:52

Elo allprzerobilem troche na swoj sposob proszę o pomoc co tu jest zle

/* Plugin generated by AMXX-Studio 

By Sn!ff3r, requested by Myszax 

*/ 

#include <amxmodx> 
#include <amxmisc> 
#include <csx> 

#define PLUGIN "Rangi" 
#define VERSION "1.0" 
#define AUTHOR "Sn!ff3r" 

#define TASK 666 

public plugin_init() { 
register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) 
} 

public client_connect(id) 
{ 
if(is_user_bot(id)) 
return 

new param[1] 
param[0] = id 

set_task(1.0,"rank",TASK+id,param,1,"b") 
} 

public client_disconnect(id) 
if(task_exists(TASK+id)) 
remove_task(TASK+id) 

public rank(param[]) 
{ 
new id = param[0] 

static stats[8], body[8] 
get_user_stats(id, stats, body) 

new ranga[30] 

if ( stats[0] >= 0 && stats[0] <= 29) 
format(ranga,29,"Starszy szeregowy") 
else if ( stats[0] >= 30 && stats[0] <= 100) 
format(ranga,29,"Kapral") 
else if ( stats[0] >= 60 && stats[0] <= 250) 
format(ranga,29,"Starszy kapral") 
else if ( stats[0] >= 120 && stats[0] <= 500) 
format(ranga,29,"Plutonowy") 
else if ( stats[0] >= 210 && stats[0] <= 850) 
format(ranga,29,"Sierzant") 
else if ( stats[0] >= 325 && stats[0] <= 1000) 
format(ranga,29,"Starszy sierzant") 
else if ( stats[0] >= 500 && stats[0] <= 1250) 
format(ranga,29,"Mlodszy chorazy") 
else if ( stats[0] >= 730 && stats[0] <= 1700 
format(ranga,29,"Chorazy") 
else if ( stats[0] >= 100 && stats[0] <= 2000) 
format(ranga,29,"Starszy chorazy") 
else if ( stats[0] >= 1400 && stats[0] <= 3500) 
format(ranga,29,"Starszy chorazy sztabowy") 
else if ( stats[0] >= 1850 && stats[0] <= 4000) 
format(ranga,29,"Podporucznik") 
else if ( stats[0] >= 2300 && stats[0] <= 5000) 
format(ranga,29,"Porucznik") 
else if ( stats[0] >= 2900 && stats[0] <= 6500) 
format(ranga,29,"Kapitan") 
else if ( stats[0] >= 4200 && stats[0] <= 7000) 
format(ranga,29,"Major") 
else if ( stats[0] >= 5000 && stats[0] <= 7500) 
format(ranga,29,"Podpulkownik") 
else if ( stats[0] >= 5900 && stats[0] <= 8500) 
format(ranga,29,"Pulkownik") 
else if ( stats[0] >= 6900 && stats[0] <= 9000) 
format(ranga,29,"General brygady") 
else if ( stats[0] >= 8000 && stats[0] <= 9500) 
format(ranga,29,"General Dywizji") 
else if ( stats[0] >= 9300 && stats[0] <= 12000) 
format(ranga,29,"General Broni") 
else if ( stats[0] >= 1000 ) 
format(ranga,29,"General") 

set_hudmessage(255, 0, 0, 0.05, 0.85, 0, 6.0, 1.0) 
show_hudmessage(id, "Ranga: %s^nZabojstw: %d",ranga,stats[0]) 
}

  • +
  • -
  • 0

#2 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 28.03.2009 20:01

1. Uzyj [ code ]
2. Napisz co niby jest nie tak
3. Co chciales osiagnac zmieniajac pluga
  • +
  • -
  • 0

#3 UnderMount

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:164
Offline

Napisano 28.03.2009 20:08

za wiecej zabojst wieksza ranga np bylo 300 to dalem 3000 nie chce mi sie to skomplikowac HELP nie znam sie na tym
  • +
  • -
  • 0

#4 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 28.03.2009 20:11

Jeżeli chodzi o to że nie kompiluje się to wstawiaj poprawnie nawiasy.

else if ( stats[0] >= 730 && stats[0] <= 1700)

I czytaj błędy kompilatora !! Nawet jeśli nie rozumiesz co pisze to numer linii zobaczysz na 100%
  • +
  • -
  • 0

#5 UnderMount

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:164
Offline

Napisano 29.03.2009 06:22

Pisze jeszcze raz poniewaz gdy ja azabije kolege ja i on dostajemy fraga i na odwrot a niekiedy wcale co trzeba przerobic zeby btylo ok
  • +
  • -
  • 0

#6 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 29.03.2009 10:02

Pisze jeszcze raz poniewaz gdy ja azabije kolege ja i on dostajemy fraga i na odwrot a niekiedy wcale co trzeba przerobic zeby btylo ok

chyba inny plugin bo ten korzysta tylko ze statystyk gry - ilość zabójstw.
Nigdzie nic nie modyfikuje.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych